Cine este si cu ce se ocupa fiul lui Ludovic Orban: “L-am lasat…”

Ludovic Orban, premierul Romanie, are o familie frumoasa si fericita. Prim-ministrul Romaniei a dat dovada de discretie in ceea ce priveste familia si foarte rar vorbeste in public despre viata personala..

Tudor Orban, fiul premierului, are 21 de ani si este student la Facultatea de Matematica si Informatica din cadrul Universitatii Bucuresti. Tanarul este o fire retrasa si nu doreste sa se afiseze in mediul public si este foarte discret cand vine vorba de tatal sau.

Ludovic Orban, despre copilaria fiului sau si problemele aparute in scoala: „L-am crescut foarte liber”

Ludovic Orban a povestit despre fiul sau, intr-un interviu acordat raposatei jurnaliste Cristina Topescu. In acel interviu acordat in anul 2017, premierul, pe atunci deputat, vorbea despre copilul sau cu multa mandrie.

Publicitate

„E aplecat spre stiintele exacte, fizica, matematica, chimie… E si in zona informaticii, dar spune ca nu vrea sa stea toata viata in fata unui computer si nu vrea sa mearga spre IT. Ma bucur ca invata, ca e serios.”, spunea politicianul.

„L-am crescut foarte liber, l-am lasat sa dea cu capul de pragul de sus singur, nu l-am protejat. Am incercat sa-i spun punctul de vedere. Nu am apelat la interdictii, la pedepse, nici macar nu l-am amenintat ca-l opresc.”

Premierul a spus si ca:„au fost unele pedepse, dar neaplicate cu nervi, ci calm si cu explicatii. Am trecut de perioada asta, de la 15 ani nu am mai avut niciun motiv sa-i aplic vreo pedeapsa. E pe propriile picioare, cauta sa-si gaseasca rezolvari la toate problemele cu care se confrunta.”

Va pot asigura ca Tudor nu fumeaza, am foarte mare grija in ceea ce priveste acest aspect. Intr-adevar, el este foarte pasionat de desen, isi petrece foarte mult timp si acasa facand acest lucru. Dar este vorba de arta, nu de mazgalituri. A dezvoltat un interes pentru graffiti de cand am mers impreuna prin mai multe tari din Europa, unde a vazut pereti pe care erau desene foarte interesante. Este vorba de obiective turistice amenajate astfel, nu vandalizate. Chiar am avut o discutie cu el si i-am spus ca il voi anunta atunci cand consiliul local decide ca anumite spatii din Capitala sa fie amenajate special pentru graffiti, iar acolo are voie sa-si incerce talentul.”, a spus Orban.

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.