Gabriel Garcia Marquez : “Nu pierde niciodată timpul cu cel care nu are timp pentru tine…”

Iti place mult tipul cu care ai iesit de doua ori? Nu e nimic rau in asta, dar ai grija sa nu te indragostesti asa curand, pentru ca nu oricui trebui sa-i daruiesti inima ta. Mai mult, tine minte un sfat: nu trebuie in viata, sub nici o forma, sa pierzi timpul cu cel care nu are timp pentru tine.

Gabriel Garcia Marquez – Nu raspunde la telefon in miezul noptii

Astepti un telefon intreaga zi de la persoana iubita, dar acesta vine abia la miezul noptii cand tu, obosita de atata munca si stres, abia ai adormit?

Nu ii raspunde! Daca il interesa atat de mult de tine, isi facea timp sa se te sune. Daca atunci e plictisit si nu are cu cine sa faca o conversatie, e strict problema lui. Niciodata atentia cuiva nu trebuie ceruta.

Cine vrea sa te remarce, o face fara ca tu sa-i demonstrezi ceva. Mai mult, nimeni nu merita sa plangi pentru el. Meriti sa fii iubita, apreciata, respectata si doar cel care va intelege acest lucru, e demn sa stea langa tine. Nu te subaprecia niciodata, pentru ca esti cea mai frumoasa, cea mai desteapta si dragostea adevarata va veni. Mai ales atunci cand nu mai speri.

Mai jos, ai cateva citate ale marelui Gabriel Garcia Marquez, citate din care cu totii avem de invatat:

1. Nu pierde timpul cu cineva, care nu este dispus sa si-l petreaca cu tine.

2. Nici un om nu merita lacrimile tale, iar cei care le merita, nu te vor face sa plangi.

3. Doar pentru faptul ca cineva nu te iubeste asa cum iti doresti, nu inseamna ca nu te iubeste cu toata inima.

4. Niciodata nu inceta sa zambesti, chiar si atunci cand esti trist, cineva ar putea sa se indragosteasca de zambetul tau.

5. Poate ca in aceasta lume nu esti decat un om, insa pentru cineva poti fi lumea intreaga.

6. Nu plange pentru ca s-a terminat. Zambeste pentru ca a fost.

7. Intotdeauna se vor gasi oameni care-ti vor provoca durere. Insa trebuie sa continui sa crezi in oameni, doar ca trebuie sa fii mai atent.

Citeste si articolul :   Lasatul Secului 2021 – Traditii si obiceiuri

8. Fii mai bun si afla singur cine esti, inainte de a intalni o persoana noua, sperand ca ea te va intelege.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Manuela Miulescu

Manuela este in prezent editor al ziarului online fabricatinromania.info. Avand o experienta de 2 ani in jurnalism, ea este pasionata de arta si frumos. Printre publicatiile la care a activat amintim: andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com