Se intoarce Vulpita la Acces Direct? Ce spune Veronica Stegaru

Vulpita si Viorel Stegaru au plecat la Blagesti lasand in urma viata de vedete de la Bucuresti. De ceva vreme nu s-a mai auzit nimic despte Veronica. Iata ca fanii ei au avut o surpriza.  Oare o incearca dorul de Capitala?

Dupa opt luni in care au fost promovati de Acces Direct, Veronica si Viorel au spus adio Capitalei s-au intors inapoi acasa, unde ii astepta fetita lor.

Revine Vulpita la Acces Direct?

De curand, Vulpita le-a aratat fanilor livada sa si si-a cam pus fanii pe gandurii cu o intrebare.

”Va e dor sa ma vedeti la Acces Direct?”, a scris Vulpita pe contul de Instagram la un video din platoul emisiunii.

Publicitate

Viorel nu a mai postat nimic pe contul sau. Acum cateva zile, impreuna cu tatal sau au napustit asupra unei echipe de la Romania TV care filma in zona.

Scandal mare la Blagesti

Cameramanul Romania TV a fost lovit cu un par in cap in timp ce filma.

Citeste si articolul :   Viorel, supus la testul poligraf. Sotul Vulpitei a cedat: „O sa plateasca cu varf si indesat”

“Mi-am vazut viata pusa in pericol. E ciudat. Suntem pe domeniul public”, a declarat cameramanul Romania TV.

“Viorel si familia sa se cred stapani pe ulitele din Blagesti. Nici nu ne-am apropiat de poarta lor”, a declarat Catalin Gradinaru.

Politistii din Vaslui au deschis un dosar penal pentru loviri si alte violente.

Mirela Vaida a facut anuntul sfarsitului telenovelei Vulpita si Viorel

“Astazi, dupa aproape opt luni, poate mai bine, de Vulpita si Viorel, pot spune oficial ca serialul s-a incheiat. Se bucura si cameramanii. Dar sa ma intrebati pe mine ce ma bucur!

Va spun sincer de ce ma bucur. Ma bucur dintr-un mare punct de vedere. Odata, ca ce e mult e prea mult. Nu dati cu pietre, asta mi-e meseria, asta trebuie sa fac. Dar si dumneavoastra v-a placut!

Insa in weekend a venit doamna Ilinca si i-a luat cu trenul si a spus ‘Hai acasa!’ ‘Pai amandoi?’ ’Amandoi! Veronico, vii si tu. Am vorbit cu nea Dumitru, te iarta, te primeste. Haideti acasa, copilul are nevoie de voi, cica de doua zile plange de dorul mamei si-al tatalui.

Citeste si articolul :   Solstitiu de vara 2020. Este cea mai lunga zi din an. Vezi ce treditii si superstitii sunt legate de acest fenomen

Chiar au plecat, o sa-i vedeti, poate o sa mai posteze si-o sa va tina la curent. S-au dus de buna voie. Ma bucur ca s-au intors acolo unde copilul ii asteapta, unde copilul trebuie dat la gradinita. S-au intors acolo de unde au plecat si unde au masa, casa, soacra care sa le spele, sa le calce.

Au niste bani pusi deoparte, au avut parte de-o experienta cu bune, cu rele. N-au pierdut nimic. Au vazut si un alt mod de viata, si-au mai schimbat niste standarde”, a spus Mirela Vaida la Acces Direct.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.