Daniela Cusnir, condusa pe ultimul drum. Cum a fost imbracata cantareata de 23 de ani, care si-a gasit sfarsitul intr-un groaznic accident

Daniela Cusnir este condusa astazi pe ultimul drum de familie si prieteni.  Tanara solista s-a stins din viata la doar 23 de ani. Familia a decis sa o imbrace intr-un mod care i-a emotionat pe toti.

Potrivit traditiei, tanara a fost imbracata in rochie de mireasa, deoarece nu apucase niciodata sa se casatoreasca.

Publicitate

Daniela Cusnir, imbracata si plansa de rude

Tot satul participa la inmormantarea tinerei soliste de muzica populara. Pe ultimul drum ii sunt alaturi si membrii formatiei Dorna Band, in care artista canta .

Publicitate

Mama si cele doua surori ale artistei au fost rupte de durere in momentul in care a trebui sa-i spuna “ADIO” tinerei cantareate, care le-a fost ca lumina ochilor, luminadu-le viata si sufletele. Mama tinerei abia se mai putea tine pe picioare, in timp ce isi conducea fiica la mormant. Cu ochii plini de lacrimi, femeia a izbucnit:

„Unde te duci puiul mamei!”, a strigat indurerata, femeia.

Citeste si articolul :   Doliu in Romania! Dupa o lupta grea cu virusul, inima a cedat

La inmormantare a participat si tanarul de 19 ani, soferul autoturismului in care se afla Daniela Cusnir. Tanarul inca mai are probleme de sanatate din cauza accidentului. Potrivit informatiilor, acesta ar fi adormit la volan.

Pe pagina de Facebook a artistei au curs mesajele de ramas bun.

“Dumnezeu sa te ierte ingeras 🙏😭!!! Sincere condoleante familiei pacat de tineretea ta !!!!😭😭😭”

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.