Maria Constantin, din nou mireasa? Cand va ajunge la altar pentru a treia oara

Maria Constantin a facut marele anunt. Cantareata a spus ca iubeste din nou, chiar daca nu a avut pana acum noroc in dragoste. AMaria a spus si cand va ajunge la altar pentru a treia casatorie.

Maria Constantin, vestea zilei. Chiar daca a cunoscut de foarte multe ori dezamagirile in iubire, artista nu se da batuta si viseaza la o familie fericita.

In cadrul unui interviu TV, artista a vorbit despre cariera sa, despre celebritatea care de multe ori a facut-o sa planga cu lacrimi amare, dar, la final, si-a uimit fanii.

Publicitate

Maria Constantin a marturisit ca iubeste din nou si nu va zice ”NU” celei de-a treia casnicii.

Publicitate

Maria Constantin, din nou mireasa

Desi si-a dedicat aproape tot timpul carierei sale, cantareata spune ca mereu si-a dorit sa aiba o familie si ca spera ca intr-o zi va intalni barbatul alaturi de care sa isi imparta viata pana la adanci batraneti.

”Eu tot timpul mi-am dorit o familie, probabil si din cauza incercarilor mele esuate, dar am trecut prin niste experiente si am invatat sa nu mai accept foarte multe lucruri. Nu as spune ”NU” la o a treia casnicie, sunt tanara, sunt intr-o relatie, de ce nu as imparti viata cu cineva, poate pana la adanci batraneti. Doamne ajuta, sa fie cu noroc”, a spus Maria Constantin in interviul TV.

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.