George Burcea o ataca iar pe Andreea Balan:” Eu merg, stau cu mama soacra, ea pleaca la iubitul ei…”

Andreea Balan si George Burcea au decis sa mearga pe drumuri separate, dar divortul nu a fost unul linistit. Presarat cu scandaluri, cei doi si-au aruncat vorbe grele. De dragul fetitelor, au decis, totusi, sa se inteleaga.

George Burcea a facut unele dezvaluiri la “Ferma

“A avut grija a mea sotie sa ma dea in gat la politie. Lumea este libera sa creada si sa spuna ce vrea, doar ca uneori sa stii ca te doare. Pe mine m-a durut foarte mult la inceput cand primeam mii de mesaje in care lumea ma injura si in presa scria in fiecare zi.

Am fost intr-o emisiune. Fosta mea sotie i-a dat telefon producatorului, in timp ce eram in emisiune, si in timp ce eu eram in platou cineva a avut grija de acasa sa dea detalii pana cand sa ma puna acel domn prezentator sa ma uit in camera si sa spun cuvinte pe care cel de acasa dorea sa le spun si toate detaliile pe care el mi le spunea in emisiune, erau primite, sub forma de mesaje, in telefon. Asa se dau informatiile pe surse, de la persoanele cele mai apropiate.

Vazand ca eu nu raspund acelor intrebari, ma tachinau cu anumite intrebari pe care nimeni nu le stia in afara de mine si inca o persoana. Deci uitati ca uneori poti sa fii taxat de cel mai apropiat om de langa tine. Acum pastram o relatie buna pentru copii, imi da voie sa-i vizitez, pot sa raman acolo peste noapte. Eu merg, stau cu mama soacra, ea pleaca de acasa, pleaca, probabil, la iubitul ei si eu raman cu mama soacra si cu fetele. Nu-mi da voie sa iau fetele la mine, deocamdata.

Citeste si articolul :   George Burcea, cea mai emotionanta declaratie de dragoste iubitei sale. Cum a reactionat Viviana

Eu nu am inteles mentalitatea de a sta pentru copii. Eu copiii ii vizitez mega des, ca ma doare cand plec, asta e alta chestie, dar copiii ma iubesc, eu ii iubesc”, a spus George Burcea despre momentele petrecute cu Andreea.

Autor