George Burcea, mesaj neasteptat: „Ea e mama copiilor mei”

George Burcea, unul din cei 16 concurenti de la noul sezon “Ferma. Oraseni vs Sateni”, a facut dezvaluiri emotionante despre viata personala si despre Andreea Balan, fosta sotie. Chiar daca au ales sa mearga pe drumuri diferite, George Burcea nu renunta la tatuajele cu Andreea Balan.

George Burcea, noi dezvaluiri la „Ferma”

In cea de a doua editie a emisiunii, George Burcea si-a deschis sufletul si a facut unele dezvaluiri. Actorul vorbeste intr-un video, despre ele fiice ale sale, Maya si Clara, dar si despre casatoria cu Andreea Balan. Divortul lor a fost unul cu scantei si presarat cu scandaluri. Chiar daca cei doi si-au spus cuvinte grele, George a spus ca va pastra mereu tatuajele ce il leaga de Andreea Balan.

Publicitate

„Am un tatuaj cu ele. Aici este invitatia de la nunta si botez. O am pe mami, pe tati, pe Ela si Clarita. Aici mai am un tatuaj cu mine si cu sotia mea. Andreea va exista pentru mine mereu. Ea este mama copiilor mei. Acest tatuaj va fi aici mereu. Sunt eu cu ea. Nu am facut acest tatuaj sa il sterg daca ma despart de ea”, a marturisit George Burcea, la emisiunea de la PRO TV.

Citeste si articolul :   Noua declaratie pe proprie raspundere, formulatul tipizat actualizat

De ce s-a despartit George Burcea de Andreea Balan

Actorul spunea ca rovine dintr-o familie despartita si probalil ca aceasta situatie si-a pus amprenta si pe relatia sa.

„In momentul in care ai un background asemanator ca al meu, adica unde o familie se destrama, rata sa destrami familia la randul tau este destul de mare”, a mai spus Burcea.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.