Doliu in PSD. Nimeni nu se astepta la asta. S-a stins la doar 57 de ani

Este doliu in lumea politica din Romania. Primarul comunei Deveselu, din judetul Olt, a decedat din cauza infectiei cu coronavirus. Ion Aliman se afla internat la un spital din Bucuresti si candida pentru al treilea mandat, potrivit Mediafax.

Primarul comunei Deveselu, Ion Aliman, a decedat in aceasta dimineata. Barbatul fusese confirmat cu COVID-19 in data de 4 septembrie. Prima data a fost internat la Spitalul suport COVID din Caracal, dar pentru ca starea sa de sanatate s-a agravat, a fost transferat la Spitalul Colentina din Bucuresti.

Vestea mortii sale a luat prin surprindere intreaga comunitate.

Ion Aliman avea 57 de ani si a fost capitan de vas de croaziera pana in 2012, cand a renuntat la marinarie si a ajuns in fruntea comunei Deveselu. Recent se inscrisese din nou in cursa electorala si voia al treilea mandat pe listele PSD.

Publicitate

In timpul mandatelor sale a fost operationalizata Baza NATO de la Deveselu. Pentru localnici, venirea militarilor americani a insemnat milioane de euro investite in dezvoltarea comunei.

Potrivit unor declaratii pe care omul le-a facut, in exclusivitate pentru ziarul Adevarul, acesta sustinea ca are doar o „mica raceala”.

Citeste si articolul :   Ordonanta de urgenta. Guvernul a decis

„Sambata, acum o saptamana, m-am simtit mai rau. Sa zic asa, o mica raceala, cand „te prinde curentul“. Duminica, am fost mai rau, iar luni, cand m-am trezit sa plec la serviciu, mi-am dat seama ca nu prea mai sunt in posibilitatea de a… Si am hotarat sa raman acasa, sa-mi iau concediu, toata saptamana, pana fac analize si vad ce se-ntampla cu mine“, a declarat Ion Aliman, in ziua internarii sale la spital.

„Nici pomeneala, dar l-am facut (n.r. – testul) sa-mi ies din pareri, cu toate ca era din ce in ce mai rau, nu dormeam mai mult de 5 minute, ma trezeam, transpiram, am inceput sa fac si temperatura. Inainte aveam 36 grade, m-am mirat, acum era 37,1-37,2 . Am mers si mi-am facut testul miercuri, a iesit rezultatul aseara si uitati-ma la spital. Ma simt mai bine, sa zic. Dar, ce am facut, o zi de tratament…“, a mai spus, la acel moment, primarul Aliman.

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.