Momente grele pentru PRO TV. Dupa Andreea Esca, inca o vedeta are coronavirus. Filmarile au fost oprite.

PRO TV trece iar prin momente dificile. Filmarile pentru emisiunea „Visuri la cheie” au fost oprite dupa ce Dragos Bucur a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus. Emisiunea va fi difuzata, chiar daca filmarile au fost sistate. Producatorii au episoade filmate in avans, noteaza libertatea.ro.

Comunicatul transmis de PRO TV

„Confirmam faptul ca Dragos Bucur a fost testat pozitiv cu virusul SARS-CoV-2. Atat starea lui de sanatate, cat si a membrilor familiei sale este buna. Putem confirma ca in conformitate cu indrumarile oferite de autoritati si tinand cont de masurile interne ale companiei, toate persoanele care au intrat in contact direct cu el au fost contactate si sunt in procedura de testare. De asemenea, am oprit filmarile temporar, pana la aflarea urmatoarelor vesti”, scrie intr-un comunicat al PRO TV, potrivit sursei mentionate mai sus.

Toata echipa este testata dupa ce Dragos Bucur a fost depistat pozitiv. Producatorii au decis ca toata echipa de productie, inclusiv arhitectii si designerii sa intre in autoizolare, pana cand vor efectua toate testele.

Citeste si articolul :   ULTIMA ORA: Ungaria a inchis toate granitele

“Compania noastra a luat toate masurile necesare pentru a evita contaminarea, iar acest pas este necesar pentru a diminua riscul de transmitere. Suntem alaturi de Dragos si familia lui si ii dorim recuperare rapida”, mai scrie in comunicatul transmis.

Autor