Tragedie in prima zi de scoala. Un elev de 14 ani a intrat in apa si nu a mai iesit

Tragedie fara margini. Astazi a fost gasit trupul fara viata al elevului de 14 ani care s-a inecat, luni, in raul Mures. Baiatul a mers la scaldat imediat dupa ce a plecat de la scola.  Scafandrii Detasamentului de Pompieri Arad l-au gasit la o adancime de aproximativ sapte metri.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Arad, George Plesca, a declarat ca luni seara au fost oprite cautarile, din cauza intunericului, iar marti dimineata, la ora 8,00, au fost reluate. In total, pompierii au cautat in apele Muresului aproximativ zece ore, luni si marti, folosind scafandri.

Publicitate

Potrivit reprezentantilor ISU, trupul copilului a fost gasit la o distanta de cateva zeci metri fata de locul in care a intrat in apa. A fost predat medicilor legisti, scrie Agerpres.

Luni dupa-amiaza, un barbat a sunat la 112 si a anuntat ca un copil s-a inecat in zona “Maranata” a malului Muresului, in municipiul Arad. Pompierii au gasit, in locul indicat, doi copii, care au spus ca sunt colegi cu baiatul care a intrat in apa.

“Cei doi copii gasiti pe malul raului au afirmat ca, dupa ce au plecat de la scoala, s-au oprit la Mures sa faca o baie, iar colegul lor nu a mai iesit la suprafata apei”, a declarat, luni, purtatorul de cuvant al ISU Arad.

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.