Rune 14 – 20 septembrie 2020. O saptamana nemaipomenita pentru trei zodii

Rune 14 – 20 septembrie 2020. Celebrul numerolog, Mihai Voropchievici, vine cu vesti importante de la rune. Iata ce se intampla cu zodia ta in perioada urmatoare.

Iata ce spune Mihai Voropchievici:

“Berbec – au o saptamana nemaipomenita. Trebuie sa fie pregatiti sa primeasca in spatiul lor o suita de schimbari majore.

Taur – vesti bune. S-ar putea sa primiti un cadou surpriza, dar mai bine ar fi o zi o suma de bani importanta. Sau pe amandoua.

Gemeni – Lucruri bune si pentru Gemeni. Lasati la o parte toate grijile, toate fricile si spaimele legate de trecut. Va veti deschide o cale de beneficii.

Publicitate

Horoscop rune: Taurii si Scorpionii primesc bani

Rac – E posibil ca in noua saptamana foarte multi sa-si schimbe locurile de munca sau vor obtine o locuinta.

Leu – Leii trebuie sa se mai linisteasca si sa se relaxeze. Incercati sa-i faceti o vizita unei persoane dragi careia ii este dor de voi.

Citeste si articolul :   Rune pentru saptamana 21-27 septembrie. O saptamana de vis. Zodiile care avea reusite pe toate planurile.

Fecioara – Simbolul dragostei. Ceva nou, ceva fierbinte, o dragoste noua.

Balanta – O saptamana de provocari pentru nativii din Balanta. Trebuie sa va mobilizati toate fortele sa sustineti o batalie furtunoasa.

Scorpion – Au o saptamana in care pot incepe o viata noua. E un fel de revigorare in toate planurile, inclusiv in plan financiar.

Sagetator – Foarte curand veti afla un adevar extraordinar de important care poate veni cu marcaj in viata voastra sau care va poate schimba viata.

Capricorn – O saptamana grea in care trebuie sa aiba tarie, forta ca sa depaseasca toate problemele.

Varsator – Vor putea gasi rezolvarea tuturor problemelor – aveti nevoie de un sfat, de un consiliu, de o intrunire familiala.

Pesti – Trebuie sa-si consolideze pozitia. E o saptamana de definitivare a alor in spatiu – si economic, si la munca si la job si acasa.”

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.