Virusul loveste iar in BOR. Episcopul Husilor a fost confirmat cu COVID-19

Noul virus se pare ca nu tine cont de religie. Astfel, Episcopul Husilor, Ignatie, a fost depistat pozitiv cu Covid-19 si se afla internat la Spitalul „Elena Beldiman” din Barlad.

Conform comunicatului transmis de Episcopia Husilor, Parintele Ignatie a fost declarat pozitiv, in urma efectuarii unui test pentru depistarea virusului SARS CoV 2.

„Preasfintia Sa a luat masura izolarii inca de la primele simptome, inainte de primirea rezultatelor testului, iar dupa confirmare a mers pentru a se interna la Spitalul <Elena Beldiman> din Barlad”, scrie in comunicat.

Potrivit informatiilor prmite de la Episcopie, starea de sanatate a ierarhului este una bunicica.

Publicitate

Episcopul Ignatie a indemnat oamenii, inca de la inceputul pandemiei, in cuvantul pastoral din 22 martie 2020, sa respecte  cu strictete recomandarile autoritatilor abilitate cu gestionarea acestei pandemii.

„Virusul nu umbla de unul singur, ci este <transportat> de oamenii contaminati. (…) In mod paradoxal, distantarea sociala si fizica dintre oameni coincide cu o apropiere mai profunda de Hristos si, implicit, o apropiere sufleteasca mai intensa intre noi (…) Tineti cont doar de ceea ce va este comunicat oficial de catre autoritatile abilitate in gestionarea crizei, in care ne aflam, si de ceea ce spun specialistii in domeniu. Restul este doar materie toxica, care intretine inutil angoasa si dezordinea gandurilor, pentru a ne arunca in deruta manipularilor grosolane si a socurilor existentiale”, mentiona episcopul.

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.