Veste trista, din pacate. Este vorba despre tatal Madalinei Manole: ”Ai grija de tatal meu, sora mea”

Tatal Madalinei Manole a fost internat in stare foarte grava dupa ce a fost depistat cu COVID-19. Fratele regretatei artiste, Marian Manole, a confirmat vestea si a postat un mesaj emotionat pe pagina sa de Facebook.

Iata mesajul integral:

”Are COVID! COVID in forma grava. Dar e puternic! Va rezista! Nu mor caii cand vor cainii! Ai grija de tatal meu, sora mea. Sunt sigur ca Madalina si Bunul Dumnezeu o sa aiba grija de tata! Ca el sa mai ramana aici, pe pamant! Daca tata nu va rezista, asta i-a fost soarta! Toti ne ducem candva! Si vor fi impreuna, acolo, sus! Dar tata e puternic, toata viata a fost un luptator”, a mai scris Marian Manole. ”Vestile nu sunt bune deloc”, este mesajul postat de fratele Madalinei Manole.

Ion Manole infectat cu noul coronavirus

Ion Manole se afla internat in stare grava dupa ce a fost infectat cu noul coronavirus, la Spitalul Judetean Prahova. Tinand cont de starea sa de sanatate, barbatul trebuia sa fie internat la Sectia de Terapie Intensiva, dar, potrivit, surselor medicale, nu au fost paturi libere. Medicii au propus familiei sa-l transfere la Focsani, dar aceasta a refuzat categoric. Motivul refuzului ar fi ca Ion Manole nu ar rezista drumului. Tot familia ar fi spus ca Spitalul de la Focsani nu ar avea dotarea necesara.

Citeste si articolul :   Nelu Tataru, avertizare de ultim moment: "Suntem pe cea de-a doua cocoasa a primului val"

Madalina Manole a decedat in iulie 2010, iar anchetatorii au stabilit ca aceasta si-ar fi pus capat zilelor dupa ce a baut o substanta otravitoare.