Monica Pop nu mai tace: “Se incalca f clar drepturile cetatenilor”

Monica Pop spune ca se vorbeste prea mult despre scenarii sumbre si se fac foarte multe greseli. Astfel, medicul, mentioneaza faptul ca li se incalca drepturile cetatenilor.

Iata mesajul integral:

“INADMISIBIL! VEDETE ” NEGRE”!
EXPUNERE PUBLICA DE PESIMISM !!!
DE CE SCENARIU DE VIITOR NEGRU?!

ROMANII NU DORESC ASTA!!!
SUSTINERE SI SPERANTA, DE ASTA E MARE NEVOIE ACUM!
(NU DE POLITICIENI E VORBA!)

Publicitate

Sper ca ideea ,total neinspirata, de a expune public doar lucruri de un pesimism MORBID despre ce se intimpla, scenarii despre un presupus viitor negru, urit, manipulat, al tinerilor si al copiilor care vor creste in teama, stres, depresie , devenind slabi psihic si dependenti total de cei care asta si urmaresc, idei total descurajante intr-un moment in care romanii, atit de oprimati acum din multe unghiuri, ar avea nevoie de speranta, de incurajare,,,,, sa aiba macar atita rasunet incit sa mai trezeasca din constiinte!

Macar de-ar fi asa! Altfel e inadmisibil si impardonabil! Descarcare publica de nedorit!

Citeste si articolul :   De ce s-a stins Gabi Lunca. Medicii au facut anuntul

Sint perfect de acord cu faptul ca se greseste mult, ca se gestioneaza prost pandemia asta la noi, ca se spun multe neadevaruri, pe care multi, din pacate, le cred, ca se incalca f clar drepturile cetatenilor si ca lucrurile numai bine nu merg! Oamenii, ca si cei in cauza, se vede, sint ,clar, prabusiti psihic! Pe buna dreptate, unii! Tocmai din aceste multe motive, e de necrezut ca cineva poate adauga atita pesimism sufletului romanilor, napastuiti si asa si care numai de asa ceva nu au nevoie! DIMPOTRIVA, le face mult rau, le adinceste starea negativa vazind ca si unele persoane cunoscute arata public ca trec prin asa ceva, fara sperante!

De sustinere, de incurajare, de speranta , de asta e nevoie acum si mereu! A se renunta definitiv la expunerea publica a scenariilor mintilor negative! ! Vedetism? Sau ce?!Oricum, NU E BINE!!!

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.