Vali Vijelie, dezvaluiri dupa scandalul de pe litoral: “N-am primit niciun fel de amenda. Seful politiei era cu mine, beam un sprit.”

Vali Vijelie a vorbit despre scandalul petrecut in urma cu cateva zile pe litoralul romanesc, unde turistii s-au ingramadit sa-l asculte pe cantaret fara sa mai tina cont de masurile de protectie impotriva raspandirii coronavirusului.

Vali Vijelie a declarat la ProTV ca, in seara respectiva, alaturi de el, la restaurantul din Navodari, se afla si ”seful politiei”. Cantaretul nu a dezvaluit despre care sef de politie este vorba.

Foarte amuzat, cantaretul a spus ca – in seara respectiva – el si ”seful politiei” au baut ”un sprit”.

”Toata lumea a venit, nu mai erau locuri. Oamenii .. sa stam in picioare. Inauntru erau, nu mai stiu, 3-400. La cealanta terasa am ocupat locurile si la cealanta. Si pe strada s-a strans fara numar. Unde-i vina mea? Si stii care-i frumusetea? N-o spun, pentru ca … Da o spun pana la urma, ca a trecut. Seful politiei era cu mine la masa, beam un sprit.” – a spus Vali Vijelie la Pro TV.

Totodata, cantaretul a tinut a specificat faptul ca nu a fost amendat de politie in acea seara.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.