Iata singurul horoscop care conteaza. Esti de acord?

Singurul horoscop care conteaza. Doriti sa cunoasteti o descriere sincera, dar cuprinzatoare a fiecarui semn zodiacal?

Berbec.

Comunicativ. Atractiv. Spontan. Fara glume cu el. Amuzant. Bun sarutator. Fermecator.

Relatiile si familia sunt foarte importante pentru el. Se stie ca Berbecul este generos si marinimos.

Publicitate

Fascinant. Puternic. Trebuie sa aiba intotdeauna dreptate. Berbecul este gata sa se certe cateva ore, aparandu-si punctul de vedere.

Berbecul este unul dintre cei mai minunati oameni din lume.

Taur

Agresiv. Prefera relatiile pe termen lung. Ii place sa dea o lovitura. Inimitabil. Este gata sa lupte pentru dorintele sale.

Se poate enerva din cand in cand, dar iubeste sa fie in centrul atentiei. Extrem de prietenos. Ii place sa ajute oamenii daca este necesar. Saruta bine.

Incapatanat.

Taurul poate fi egoist si, daca doresc cu adevarat ceva, vor face totul pentru a-l obtine. Taurului ii place sa doarma si poate fi lenes. La ei, glumele sunt rele.

Taurii sunt cei mai atragatori oameni de pe pamant!

Gemenii.

Minunat. Dragostea lor este speciala. Buni ascultatori. Ii incurca usor pe oameni. Gemenii sunt indragostiti, nu luptatori, dar pot da inapoi.

Gemenii nu vor permite nimanui sa ii pacaleasca. Gemenilor le place sa le spuna oamenilor ce ar trebui sa faca.

Sunt imprastiati. Ei pierd cu usurinta lucrurile, sunt uituci. Gemenii pot fi sarcastici, puerili si uneori foarte curiosi. Mereu fericiti.

Vorbitori. Sociabili. Ei stiu sa ierte. Le place sa seduca. Poseda un zambet frumos. Generos. Puternic. Cel mai convingator.

Rac

Sarutul este cel mai bun. Foarte atractiv. Dragostea Racului nu poate fi comparata cu nimic.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 24 aprilie 2023. Zi productiva pentru Taur

Foarte romantic. Unii dintre cei mai grijulii oameni pe care i-ai intalnit vreodata in viata ta. Oameni extrem de creativi.

Au perfectionat arta seductiei. Extrem de dezordonati. Foarte amuzanti si, de regula, sufletul companiei. Racii te vor lasa in inima lor, unde vei ramane pentru totdeauna.

Racii fac dragoste cu o pasiune incomparabila. Spontani. Nu luptatori, dar se pot apara bine daca vine vorba de ei. Cei pe care te poti sprijini.

Leu

Bun vorbitor. Atractiv si pasionat. Impozant. De obicei fericit, dar cand este nemultumit, devine morocanos. Problema Leului devine problema tuturor.

Majoritatea leilor sunt foarte previzibili si tind sa fie monotoni. Leul stie sa se distreze. El reuseste aproape totul. Comunicativ. Impamantat. Captivant. Atractiv. Puternic.

Prefera relatiile pe termen lung. Este dificil sa-l gasesti, dar cand l-ai gasit, ai avut noroc.

Fecioara.

Dominati relatiile. Cineva ii iubeste chiar acum. Intotdeauna si in tot ce se straduiesc sa lase ultimul cuvant pentru ei insisi.

Inteligent. Credincios. Sociabil. Le place sa se joace si sa riste. Ei cred ca stiu totul si, de obicei, stiu.

Respecta pe ceilalti, dar ii vei pierde rapid respectul daca ii dai gres intr-o zi. Retineti ca nu veti putea sa va recastigati respectul. Ei nu iarta si nu uita niciodata.

Balanta.

Amabilitate cu toata lumea. Iubirea lor este unica in felul ei. Prostut, amuzant si dragut.

Au propriul lor farmec unic. Cei mai grijulii oameni pe care i-ai intalnit vreodata! Cu toate acestea, Balanta nu este persoana potrivita cu care sa te incurci – lucrurile se pot termina in lacrimi.

Balanta poate provoca atat de mult haos. Prieteni loiali pana la capat. Pot adaposti resentimente multi ani.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 21 mai 2023. Probleme pe plan financiar pentru Rac

Balantele sunt acelea cu care nu ar trebui sa va stricati relatia. Fanii sporturilor extreme se descurca de obicei bine in sport. Foarte creativ. Romantici fara speranta.

Scorpion.

Foarte fermecator. Ii place sa glumeasca. Are un simt al umorului foarte bun. Vor incerca totul cel putin o data.

Ii place sa se rasfete. Viguros. Previzibil. Mare cuceritor.

Obtine intotdeauna ceea ce vrea. Atractiv. Prefera relatiile pe termen lung. Iubeste sa stea, dar uneori ajunge la extreme. Iubeste mirosul si senzatia de bani, reuseste atat sa-i obtii, cat si sa-i cheltuie!

Ii pasa foarte mult de cei dragi. Om silitor. Poate fi un bun prieten, dar daca un prieten da dovada de lipsa de respect, poti renunta la prietenie. Romantic.

Sagetator.

Spontan. Foarte atractiv. Apreciaza relatiile pe termen lung. Iubitor. Solitar de cele mai multe ori. Isi pierde usor rabdarea.

Nu este usor de inselat. Daca un Sagetator este prost dispus, este mai bine sa stai departe de el. Usor ofensat, isi aminteste infractiunile pentru totdeauna.

Iubeste profund, dar uneori nu arata acest lucru, considerand manifestarile sentimentelor un semn de slabiciune. Are multe temeri, dar nu le arata. O persoana foarte privata.

Protejeaza pe cei dragi in toate modurile posibile. Foarte sincer si foarte puternic. Foarte romantic. Dragut cu toata lumea cu care are de-a face. Uraste de moarte minciuna. Duce dreptatea pana in panzele albe,

Capricorn

Ii place sa fie zelos. Dragut. Obraznic. Inteligent. Uneori ursuz si iritabil.

Poate fi lenes si isi permite sa se relaxeze, dar cand isi gaseste un loc de munca sau ce ii place sa faca, va da tot ce-i mai bun. Mandru, intelegator si dulce. Seducator.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 18 aprilie 2023. Se anunta schimbari pentru Fecioara

Prefera relatiile pe termen lung. Bun vorbitor. Obtine intotdeauna ceea ce vrea.

Varsator.

De incredere. Atractiv. Harnic. Isi asuma orice proiecte.

Simte mandrie in sine in tot ceea ce face. Neglijent si dezorganizat.  Un iubit bun daca este treaz.

Un ganditor extrem. De obicei isi iubeste animalele de companie mai mult decat membrii familiei sale.

Poate fi foarte enervant pentru ceilalti incercand sa explice sau sa spuna o poveste. Imprevizibil. Va va depasi asteptarile.

Nu este un luptator, dar va poate bate.

Pesti

Grijuliu si amabil. Inteligent. Le place sa fie in centrul atentiei.

Foarte organizat. Foarte atractiv pentru sexul opus. Le place cand au ultimul cuvant. Sunt usor de gasit, dar la fel de usor de pierdut.

Este distractiv cu ei. Uneori, Pestii sunt prea increzatori si sunt usor raniti.

Incearca intotdeauna sa faca ceea ce trebuie, motiv pentru care deseori sufera. Uneori se ataseaza rapid de altii si sufera alaturi de ei. Au un mare simt al umorului!

Prieteni buni pentru ceilalti, dar ei insisi ar trebui sa fie mai selectivi in alegerea prietenilor.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.