Horoscop zilnic, 9 aprilie 2022. Pestii trebuie sa caute surse de venit suplimentare

O zi buna pentru activitati in aer liber sau sport. O companie distractiva te va ajuta sa treci de la a te gandi la munca la ceva mai interesant.

Berbec

Astazi, Berbecul trebuie sa fie cat mai atent si sa renunte la aventurile riscante, la cunostinte inutile si la vorbe goale. Orice spui poate fi folosit impotriva ta. Incercati sa priviti cu doi pasi inainte, evitand ofertele dubioase. Treburi casnice si certuri in familie sunt posibile – pastrati calmul si retinerea. Nu lua decizii pripite.

Pentru barbati. Nu este cea mai buna zi pentru Berbec. Simplu, la prima vedere, munca va necesita in mod neasteptat mult timp si efort, iar rezultatul nu va aduce satisfactie morala. Incercati sa tratati tot ce se intampla in mod filozofic – dificultatile si dezamagirile temporare nu ar trebui sa devina un motiv de descurajare si tristete. Poate ca ai nevoie doar de o odihna, de o schimbare de activitate si de noi experiente.

Publicitate

Pentru femei. Berbec, nu trebuie sa incerci sa faci totul, sa refaci toata munca si sa multumesti tuturor. Incepeti sa va distribuiti corect fortele si emotiile. Ai un declin energetic, asa ca urmareste-ti starea interioara. Nu te epuiza nervos, astfel incat sa nu fii nevoit sa cauti ajutor. Incarcati-va energia cu familia, acordati atentie familiei si prietenilor.

Dragoste. Nu permiteti dispute prea emotionale si confruntare. Chiar daca exista un motiv pentru a aranja o dezasamblare si un scandal, incearca sa o faci in cel mai bland mod. In orice situatie exista doua parti si fiecare are propriul adevar. Berbec, cu cat te comporti mai linistit, cu atat este mai probabil sa auzi argumentele adversarului tau.

Financiar. Astazi, Berbecul poate conta pe un jackpot mare. A trebuit sa muncesti din greu, dar profitul din munca depusa va depasi toate asteptarile tale cele mai nebunesti. Cu toate acestea, nu trebuie sa faci totul. Problema investitiilor vine in prim-plan pentru tine. Pentru a creste veniturile, trebuie sa gestionati banii cu intelepciune. Nu-i dedica pe altii treburilor tale – banii iubesc tacerea.

Taur

Tot ceea ce a fost conceput de Taur va incepe sa devina realitate. Poate nu atat de repede si nici atat de perfect pe cat ti-ai dori, dar totusi vei incepe sa te indrepti catre obiectivul tau. Nu apuca totul fara discernamant – nu toate sunt in puterea ta. Facand o treaba proasta, iti subminezi reputatia. Invata sa cedezi celorlalti, abtine-te de la competitia constanta.

Pentru barbati. Este foarte util sa va aranjati curatenia preventiva. Scapa de tot ce este de prisos fara cel mai mic regret. Ofera lucruri inutile care aduna praf in casa ta. Scoate din notebook telefoanele tuturor celor care nu-ti plac, renunta odata pentru totdeauna la munca urata. Nu-ti fie frica de schimbare. Pleaca la drum, Taur – calatoria te va ajuta sa-ti clarifice gandurile.

Pentru femei. Creativitatea si o abordare non-standard pentru rezolvarea problemelor de productie vor fi apreciate de conducere. Acest lucru va oferi Taurului un plus de putere si inspiratie. Puteti urca in mod vizibil pe scara carierei daca nu incetiniti si nu va imaginati clar rezultatul final. Nu ar trebui sa va alaturati unei coalitii – in orice problema trebuie sa aveti propriul punct de vedere.

Dragoste. Astazi, este posibila o noua cunostinta, care are toate sansele sa se dezvolte intr-o relatie pe termen lung. Totusi, controleaza-ti emotiile, nu pune prea multe pretentii partenerului tau. Surprinde-ti persoana iubita cu o surpriza placuta. Puteti organiza o cina romantica la lumina lumanarilor cu toate consecintele care decurg.

Financiar. La locul de munca, trebuie sa fii intotdeauna in forma buna. Problemele de lucru cu Taurul vor duce la probleme financiare. Nu ar trebui sa iei un imprumut sau o suma mare de datorii – acum nu poti fi sigur de venitul tau. Prea multi factori te afecteaza pe tine si munca ta. Trebuie sa-ti dai seama de propriile obiective si cum sa le atingi. Nu toate mijloacele sunt bune in toate cazurile.

Gemeni

Daca ti se cere ajutor in aceasta zi, nu refuza. Poate ca Gemenii nu vor avea o mare dorinta de a ajuta si de a participa la rezolvarea problemelor altora, dar trebuie sa aratati intelegere si sa depuneti efort pentru voi insiva. Ca urmare, vei avea emotii pozitive, persoana respectiva iti va fi recunoscatoare. Exista sanse mari de accidentare astazi – fiti vigilenti si atenti.

Pentru barbati. Invitati prieteni sau colegi si mergeti intr-o vacanta activa astazi. Un joc tactic sau un pescuit este ceea ce au nevoie Gemenii chiar acum. Este timpul sa faceti o pauza de la munca mentala, sa schimbati ecranul monitorului cu imagini cu animale salbatice. Farmecul si inteligenta ta fac din tine sufletul oricarei companii – foloseste asta, da tonul evenimentului. Seara este mai bine sa o petreci langa iubitul tau.

Pentru femei. Gemeni, dedicati aceasta zi treburilor casnice. Puteti petrece timp cu copiii – mergeti la o plimbare sau la un centru de divertisment, gatiti cina impreuna, organizati o vacanta. Astfel de zile aglomerate raman in memoria copiilor pe viata. Nu uitati sa va acordati atentie: relaxati-va, petreceti timpul asa cum doriti.

Dragoste. Gemeni, este timpul sa va verificati propriile asteptari cu intentiile partenerului. Poate ca aveti o idee complet diferita despre viitorul impreuna. In acest caz, nu are rost sa pierzi timpul cu o relatie fara perspective. Nu-ti fie frica de schimbare. Nu puteti construi unul nou daca locul este ocupat. Totusi, nu fi nepoliticos, stai calm.

Financiar. Daca nu ai incredere intr-o persoana care iti poate cere un imprumut astazi, refuza hotarat. Indoielile Gemenilor nu sunt neintemeiate. Nu-ti crea probleme din senin. Nu este cea mai buna zi pentru cumparaturi. Achizitiile vor fi inutile sau nu vor aduce emotiile pozitive asteptate, asa ca abtine-te sa irosesti banii.

Citeste si articolul :   Luna plina in Sagetator pe 5 iunie 2020. Noaptea care schimba destinele, ziua care rescrie karma. Patru zodii primesc lovituri de la viata

Rac

Astazi, energia vitala a Racului este la zero. Trebuie sa comutati la modul de economisire a energiei. Incercati sa nu intrati in conflict, sa nu reactionati prea emotional la ceea ce se intampla in timpul zilei – acest lucru va va ajuta sa va economisiti restul puterilor. Nu este cea mai buna zi pentru noile cunostinte. Nu planifica evenimente importante si nu va asumati sarcini responsabile pentru a nu face greseli.

Pentru barbati. Rezistenta la stres va va ajuta sa faceti fata dificultatilor bruste in rezolvarea problemelor de munca astazi. Cu toate acestea, nu fi prea increzator in tine – succesul tau depinde nu numai de tine si de abilitatile tale. Este important ca Racii sa mentina o relatie uniforma cu conducerea si colegii. Nu le da invidiosilor nicio sansa, pastreaza apararea. Nu uitati de importanta odihnei adecvate.

Pentru femei. Activitatea fizica moderata va aduce beneficii Racului. Poate ca este timpul sa incerci ceva nou – yoga sau dansul oriental pot fi iesirea ta. Trebuie sa gasiti o ocupatie pentru suflet, care va va ajuta sa scapati de oboseala si negativitatea acumulate. Asigurati-va ca va faceti timp pentru a merge afara. Poti sa bei cafea cu un prieten sau pur si simplu sa stai in parc.

Dragoste. Racii au o zi nefavorabila pentru a rezolva lucrurile cu cealalta jumatate. In cel mai bun caz, dialogul tau se va opri, in cel mai rau caz, cearta se va transforma intr-un conflict prelungit cu consecinte neprevazute. Poate ca a aparut o fisura in relatia voastra din cauza neintelegerii si resentimentelor, sau a aparut altcineva la orizont. Incercati sa priviti ce se intampla fara tragedie.

Financiar. Ziua favorizeaza cautarea unui nou loc de munca sau a unei surse suplimentare de venit pentru Raci. In aceasta chestiune, informatiile de la prieteni si cunoscuti care se straduiesc sincer sa va ajute sa depasiti dificultatile financiare vor fi utile. Puteti cere ajutorul conducerii sau sponsorilor. Exista o mare probabilitate de a obtine o oferta comerciala profitabila.

Leu

Pentru Lei, este timpul sa implementam proiecte planificate de lunga durata. Toate lucrarile pregatitoare au fost efectuate, pregatire completa. Pastreaza increderea in propriile abilitati si totul se va rezolva. Ziua este de succes pentru reprezentantii profesiilor creative. Nu va exista doar inspiratie, ci si un rezultat impresionant de care toata lumea va fi multumita – atat clientul pretentios, cat si performerul nu mai putin pretentios.

Pentru barbati. Leii au astazi o zi perfecta pentru sporturile extreme. Daca ai visat de mult sa-ti gadili nervii cu un salt cu parasuta sau un bungee – mergi. Ai nevoie doar de un val de adrenalina si de eliberarea tuturor energiilor negative. Recent, ai fost foarte epuizat de activitate intensa, conflicte cu colegii si o confruntare cu iubitul tau.

Pentru femei. Lei, fiti atenti la bunastarea voastra. Ai nevoie de o odihna buna pentru o lunga perioada de timp. Trebuie sa iti iei nu doar o zi libera, ci si o vacanta. Este mai bine sa-l petreci nu in treburile casnice, ci pe malul marii. Daca aveti copii, asigurati-va ca mergeti impreuna intr-o excursie. Incercati sa nu va faceti noi cunostinte – intr-o stare de dizarmonie mentala esti prea vulnerabil.

Dragoste. Leii trebuie sa invete sa aiba mai multa incredere in partenerul lor. Nu cereti un raport despre tot ceea ce se intampla, doar aratati un interes retinut – persoana iubita va fi multumita de atentia dvs., iar conversatia va fi mai usoara. In efortul de a domina, puteti obtine efectul opus. In acest caz, sansele de restabilire a relatiilor vor fi extrem de mici.

Financiar. In viitorul apropiat, criza financiara va fi rezolvata, situatia se va stabiliza. O sursa suplimentara de venit va contribui la aceasta. Cu toate acestea, o afacere profitabila va necesita timpul si efortul dvs., asa ca incercati sa va alocati corect resursele. Nu incercati sa trageti totul deodata – trebuie sa acordati prioritate. Odata cu situatia economica se normalizeaza si starea de spirit.

Fecioara

Astazi, intreaga zi a Fecioarei va fi dedicata rezolvarii problemelor casnice. Este posibila o vizita la agentii guvernamentale sau la o companie de management. Va fi multa agitatie, dar situatia nu mai poate fi amanata. Nu va fie teama sa intrati intr-o cearta – trebuie sa va aparati interesele prin toate mijloacele disponibile. Invitati prieteni vechi pe care nu i-ai mai vazut de ceva vreme. Nu-i pierde din vedere pe cei dragi.

Pentru barbati. Invata sa accepti ajutorul de la alti oameni. Trebuie inteles ca mandria in acest caz este complet nepotrivita si chiar daunatoare. Nu este nimic gresit sau rusinos in a ajuta un coleg. La randul sau, nu trebuie sa refuzati sfatul sau sprijinul – comunicarea cu ceilalti este foarte importanta pentru bunastarea noastra. Ziua Fecioarei va avea succes in afaceri.

Pentru femei. Fecioara are o crestere in cariera, activitatea profesionala aduce nu numai placere, ci si profit. Cu toate acestea, nu uitati ca munca nu este principalul lucru in viata noastra. Nu uita de casa ta, de familie si de prieteni. Planifica-ti ziua astfel incat sa ai timp pentru tine. Oportunitatea de a te relaxa si a evada din momentele de lucru este foarte importanta pentru sanatate.

Dragoste. Fecioara asteapta o noua poveste de dragoste – noi impresii, sentimente si emotii. Ai incredere in intuitia ta, nu-ti fie frica sa faci mici prostii. Principalul lucru este sa nu pierdeti bunul simt si capacitatea de a evalua critic situatia. Daca aveti indoieli, consultati-va cu cineva in care aveti incredere. Nu incercati doar sa respingeti suspiciunile – pot exista motive intemeiate pentru ele.

Financiar. Astazi, Fecioarele vor avea sansa de a-si arata cea mai buna latura. Managementul nu va lasa acest lucru nesupravegheat, ceea ce va va afecta pozitiv veniturile. Treptat, iti vei putea stabiliza situatia financiara dificila. Pentru o vreme, trebuie sa minimizati costurile. Nu planificati achizitii mari sau calatorii. Acest lucru va va ajuta sa va echilibrati bugetul.

Balanta

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 26 iulie 2022. Ziua afacerilor pentru Pesti

Balanta, nu-ti pierde vigilenta si calmul. Emotiile interfereaza adesea cu o evaluare obiectiva a situatiei actuale. Multe vor depinde de rezistenta ta – nu luati decizii pripite. Nu este cel mai bun moment pentru a schimba activitati sau pentru a cauta un nou loc de munca. Prietenii apropiati pot dezamagi – fiti pregatiti pentru asta, nu judeca prea aspru.

Pentru barbati. Schimbari importante in viata Balantei vor fi asociate cu aparitia unui nou prieten care va avea un impact asupra viziunii asupra lumii. Esti in pragul unei noi etape a dezvoltarii tale. Acum sunt posibile si noi relatii pe termen lung, care se pot termina cu o casnicie fericita. Actioneaza mai indraznet, nu te indoi de corectitudinea actiunilor tale, ai incredere in intuitia ta.

Pentru femei. Astazi, Balanta are o zi de bun augur pentru a-si consolida pozitia. Veti avea nevoie de rezistenta si de o intelegere clara a propriilor obiective. Nu refuza ajutorul colegilor sau prietenilor. Uneori, pentru a obtine rezultatul dorit, ai nevoie doar de o privire din exterior si de sfaturi prietenoase. Demonstrarea propriei independente nu aduce intotdeauna un efect pozitiv.

Dragoste. Balanta, incearca sa nu-ti critici partenerul in aceasta zi – reactia poate fi prea emotionala sau chiar nu tocmai adecvata. Lasati situatiei timp sa se stabilizeze. Cauza propriei tale tensiuni poate sta in subestimare. Din anumite motive nu spui ceea ce crezi.

Financiar. Cheia succesului Balantei este pregatirea minutioasa si actiunea decisiva. In aceasta perioada, chiar si cele mai riscante operatiuni vor aduce dividende. Veti putea incheia o afacere in cele mai favorabile conditii pentru dvs. Activitatea viitoare promite sa fie nu numai interesanta pentru dvs. ca profesionist, ci si profitabila. Nu va fie teama sa cheltuiti prea mult – dificultatile materiale sunt putin probabile.

Scorpion

Pentru Scorpion, ziua este favorabila pentru obtinerea de consultanta juridica, acte, contactarea conducerii in orice problema. Poate ca aceste evenimente vor deveni un punct de cotitura in viata, vor ajuta la realizarea vechilor planuri care sunt inca relevante. Dupa o zi atat de incarcata, este de dorit sa fii singur cu gandurile tale, sa te gandesti la tot ce s-a intamplat.

Pentru barbati. Astazi este o zi nefavorabila pentru Scorpioni pentru orice proceduri medicale. Refuzati sa vizitati un medic, nu va automedicati. Exista o mare probabilitate de situatii conflictuale pe sosea – aveti grija in timp ce conduceti. Pastrati rabdarea si calmul. Nici dialogul cu autoritatile de astazi nu va functiona, asa ca incercati sa nu va intersectati deloc cu oficialii.

Pentru femei. Scorpioni, este timpul sa trecem la o alimentatie adecvata. Pentru a evita problemele de sanatate emergente, trebuie mai intai sa va revizuiti dieta. Astazi, fiti deosebit de atenti la produse – este posibila exacerbarea problemelor cu tractul gastrointestinal. Exercitiile fizice moderate si plimbarile lungi in aer curat va vor aduce beneficii sanatatii.

Dragoste. In aceasta zi, Scorpionii pot avea o pasiune trecatoare sau o relatie pasionala, dar de scurta durata. In viata ta poate aparea brusc o persoana caruia nu poti rezista la magnetism. Cu toate acestea, va disparea rapid si brusc de la orizont. Fii pozitiv cu privire la aceste evenimente. Lasa-l sa devina un fel de lectie de viata si experienta cu amintiri placute.

Financiar. Scorpionii ar trebui sa retina la achizitii mari. Marea intrebare este daca vor exista fonduri in contul dvs. in viitorul apropiat, asa ca trebuie sa distribuiti corect bugetul. Nu trebuie sa uitam de platile obligatorii. Tranzactiile din aceasta perioada promit sa aiba succes, dar nu trebuie sa contati imediat pe profit. Poate vi se va returna vechea datorie, ceea ce va simplifica putin situatia.

Sagetator

Succesul in aceasta zi este posibil doar daca respecti opinia adversarului tau, nu mai trage patura peste tine. Pentru Sagetator, parteneriatele inseamna un dialog in care toata lumea poate si ar trebui sa-si exprime punctul de vedere. Daca viziunea asupra situatiei este diferita, acesta nu este inca un conflict de opinii. Trebuie doar sa gasesti un compromis, sa-ti aperi interesele fara a incalca drepturile altei persoane.

Pentru barbati. Sagetatorul va avea o zi grea astazi. Privare de somn si oboseala cronica. Este timpul sa ne gandim la vacanta. Pescuitul singur cu gandurile tale sau un picnic cu prietenii te vor ajuta sa rezisti pana la inceputul sezonului de vacanta. Incercati sa petreceti mai mult timp cu familia dvs. – aceasta este o modalitate excelenta de a elibera stresul si de a va reface energia.

Pentru femei. Depresia sezoniera se face simtita: totul te enerveaza, o dispozitie planganoasa este inlocuita de descurajare si apoi de tristete profunda. Poate ca Sagetatorul va avea nevoie de sprijin medical pentru a reduce anxietatea si a restabili linistea sufleteasca pierduta. Evita sa socializezi cu persoane care nu iti plac, nu te suprasolicita, dar nici nu te lasa inactiv.

Dragoste. Sagetator, in aceasta zi abtine-te de la aventurile amoroase, nu-ti rasfata slabiciunile. Intr-o situatie in care esti ghidat de inima ta, nu de cap, exista posibilitatea unor probleme neprevazute si consecinte negative. Bunul simt trebuie pastrat intotdeauna. Du-ti persoana iubita la o intalnire romantica sau la film.

Financiar. Astazi, Sagetatorul poate primi o oferta extrem de tentanta care promite profituri bune. Nu te grabi sa refuzi. Poate ca sarcina nu este deosebit de dificila pentru tine – poti castiga o suma buna intr-un timp scurt. Cu toate acestea, inainte de a fi de acord, asigurati-va ca nu exista nimic ilegal in oferta. In niciun caz nu trebuie sa incalcati legea.

Capricorn

Capricornii trec printr-o perioada de instabilitate financiara. Ar trebui sa fii mai responsabil pentru diverse cheltuieli. Acum nu este momentul sa arunci banii. Renuntati la achizitiile obisnuite scumpe si la excursiile la restaurante. Evitati, de asemenea, unitatile de jocuri de noroc, deoarece exista posibilitatea unei pierderi mari. Nu ai incredere in oamenii necunoscuti, unii dintre ei vor dori sa te insele.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 6 noiembrie 2022. Capricornul trebuie sa ia o pauza

Pentru barbati. In aceasta zi, succesul ii asteapta pe Capricorni in activitatile lor profesionale, dar nu trebuie sa va aparati prea activ pozitia, promovandu-va cu orice pret punctul de vedere. Exista o mare probabilitate ca opinia dvs. sa fie gresita sau pur si simplu nu are rost in disputa de interese care a aparut. Multe dintre planurile tale nu se vor indeplini. Trateaza asta filozofic – vor exista mai multe idei interesante in viata.

Pentru femei. Astazi o personalitate creativa se va trezi in tine. Poate vrei sa desenezi, sa scrii poezie. Capricorni, nu ezitati sa incercati cel mai neasteptat tip de activitate – s-ar putea sa va placa sau chiar sa descoperiti un talent in voi. Este foarte important sa-ti cauti neobosit chemarea. In acest caz, sansele de a deveni o persoana fericita cresc de multe ori.

Dragoste. Daca continui sa nu fii atent sufletului tau pereche, mai devreme sau mai tarziu vei avea un adversar. Nu poti pasi in acelasi rau de doua ori, asa ca nu este deloc un fapt ca vei fi favoritul in aceasta competitie de miri. Capricorni, incercati sa fiti mai aproape de persoana iubita – sunati mai des, invitati-i la intalniri romantice, arata-ti sentimentele, marturiseste-ti dragostea.

Financiar. Tranzactiile comerciale din aceasta zi nu vor aduce profitul asteptat Capricornilor sau se vor dovedi a fi deloc neprofitabile. Luati aceasta situatie cu calm. Nu poti fi intotdeauna pozitiv. Trebuie sa existe un echilibru in toate – este timpul sa trecem negativ. Proiectele de munca pe termen lung, care promit profituri bune, vor fi in termen. Este necesar sa se continue munca activa pentru promovarea lor.

Varsator

Pentru Varsator, ziua este favorabila pentru risc si aventura. Totusi, nu uita ca succesul oricarui eveniment depinde in mare masura de oamenii pe care ii iei drept aliati. Prin urmare, alegerea partenerilor trebuie luata cat mai atent posibil, pentru a nu regreta mai tarziu. Petreceti seara relaxandu-va acasa. Daca nu exista dispozitie pentru a comunica, avertizati rudele pentru a nu fi jigniti.

Pentru barbati. Astazi, Varsatorul va trebui sa munceasca din greu pentru a duce afacerea inceputa de mult la incheierea ei logica. Conducerea va nota daruirea si participarea dumneavoastra la viata companiei. Este posibila o cearta cu un prieten pentru un fleac. Nu va faceti griji prea mult – scuipatul va fi uitat foarte repede. Fa-i un cadou persoanei dragi – aminteste-ti de sentimentele tale puternice.

Pentru femei. In prima jumatate a zilei, Varsatorul va avea multe necazuri si agitatie inutila, asa ca pana seara s-ar putea sa te simti obosit, desi ziua nu va aduce niciun rezultat palpabil. Seara va fi mult mai linistita si mai fructuoasa. Fii creativ sau organizeaza o activitate comuna cu copiii. Poate fi modelarea, asamblarea unui constructor sau doar citirea unei carti.

Dragoste. Relatia ta buna cu sufletul tau pereche de astazi va fi in pericol. Probabil, Varsatorul va trebui sa depuna multe eforturi pentru ca o cearta marunta sa nu izbucneasca cu o flacara stralucitoare. Va fi foarte greu sa stingi un astfel de incendiu. Este important sa fii constient de cat de pretioasa este aceasta relatie si de ce esti dispus sa sacrifici pentru ea. Luati in considerare daca pretul este prea mare.

Financiar. Varsatorii au o perioada buna din punct de vedere financiar. Simtiti-va liber sa faceti achizitii mari. Investitia va va aduce un profit semnificativ – mai mult decat v-ati putea astepta. Momentul potrivit pentru a oferi sprijin celorlalti. Efectul bumerang nu va va face sa asteptati mult – toate lucrurile bune cu siguranta se vor intoarce. Noile cunostinte promit sa fie benefice in viitorul apropiat.

Pesti

In prima jumatate a zilei, este posibila o noua cunostinta interesanta, care te va afecta pe tine si atitudinea ta fata de tot ce se intampla in jur. Incercati sa va evaluati abilitatile in mod obiectiv sau chiar cu o parte de critica. Acest lucru ii va ajuta pe Pesti sa rezolve problemele de lucru controversate. Cautati intotdeauna ajutor de la oameni mai experimentati. In comunicarea cu rudele, invata sa faci compromisuri si sa netezesti colturile ascutite.

Pentru barbati. Pentru Pesti, astazi este o zi buna pentru sport activ, proceduri de intarire, antrenament al mintii si al corpului. Trebuie sa incetezi sa-ti para rau pentru tine, altfel, vointa se va pierde treptat si nu vei putea face fata tuturor provocarilor care apar in mod regulat pe calea succesului.

Pentru femei. Dimineata ii va intalni pe Pesti cu o dispozitie pozitiva si minunata. Incercati sa nu varsati aceasta stare. Nu ar trebui sa-l impartasiti cu altii – lasati toata incarcatura pozitiva pentru tine. Nu pune la inima vorbele goale. Cel mai adesea sunt complet lipsite de sens si nu au nicio semnificatie. Nu faceti pasi pripiti. Cu cat calculul este mai precis, cu atat rezultatul este mai bun.

Dragoste. Astazi este o zi buna pentru ca Pestii sa isi schimba starea civila – este timpul sa-i cereti in casatorie iubita. Alunga gandurile de posibil esec. Ai toate sansele pentru o casatorie lunga si fericita. Este important doar sa nu concurati unii cu altii, sa nu aflati cine este responsabil si in ce conteaza.

Financiar. Astazi, Pestii pot face cu succes un depozit sau pot investi bani. Nu va fie teama de experimente si aventuri – principalul lucru este ca totul este in cadrul legii si al bunului simt. Activitatea dvs. principala a incetat sa va aduca veniturile pe care le asteptati. Trebuie sa cauti surse suplimentare sau sa schimbi radical domeniul de aplicare al intereselor tale.

Publicitate

Publicitate

Autor