Focar de covid la CFR: o casiera s-a stins, iar alte trei sunt in spital

Focar la CFR Constanta. O casiera angajata la Gara CFR Constanta a decedat , iar alte trei femei, tot casiere, infectate cu coronavirus, se afla internate in spital. Anuntul a fost facut de Directia de Sanatate Publica din judetul Constanta, precizand ca a fost desfasurata o ancheta epidemiologica.

Directorul DSP Constanta, Cristina Schipor, a declarat, luni, ca este un focar de COVID-19 in Gara din Constanta si se face ancheta epidemiologica, dupa ce o casiera a decedat si trei au fost internate in spital.

„Avem trei persoane infectate, in spital, in afara de o alta persoana care a decedat. Toate cele patru sunt casiere. In prezent derulam o ancheta epidemiologica”, a declarat Cristina Schipor.

Conform spuselor directorului DSP Constanta, totul a pornit dupa ce o casiera in varsta de 53 de ani a decedat. Celelalte trei au mers sa se testeze si au iesit pozitive, in prezent fiind internate.

„Acum suntem in desfasurarea anchetei epidemiologice. S-a facut dezinfectie zilnica si am recomandat ca toate casierele sa poarte masca si manusi in permanenta, chiar daca ele sunt singure in biroul acela, despartite de panoul de geam”, a  mentionat Schipor.

Citeste si articolul :   Avertizare ANM! Romania lovita de grindina si vijelii. Zonele afectate

De la inceputul pandemiei, in judetul Constanta s-au inregistrat pana astazi 1.499 de cazuri de COVID-19.

Autor