Andra a implinit frumoasa varsta de 34 de ani! Ce surpriza i-a facut Maruta

Andra a mai pus un trandafir in buchetul vietii. Pe 23 august, vedeta si-a sarbatorit ziua de nastere. dar fara fite si fast. Bucuria si fericirea a impartasit-o cu cei doi copii si Catalin Maruta.

Prezentatorul de la ProTV a postat fotografii de la aniversare si a scris un mesaj emotionant alaturi:

La multi ani, iubita mea! ❤️ @andra

Publicitate

Andra a tinut sa le multumeasca tuturor pentru mesaje si urari:

“Multumesc pentru urari si mesaje, dragii mei! 🙏
Cand e ziua mea imi aduc aminte ce repede trece timpul si ce important este sa ne bucuram in fiecare zi de ceea ce simtim si ni se intampla!

Va urez si voua sa aveti clipe in care sa va minunati de frumusetea vietii, sa iubiti si sa fiti iubiti. ❤️”

Andra biografie:

Alexandra Irina Maruta (n. Alexandra Irina Mihai, la 23 august 1986, Campia Turzii) cunoscuta mai bine sub numele de scena Andra, este o vedeta de televiziune si cantareata romana de muzica pop, si R&B. Primul sau disc single, Andra il lanseaza in anul 2001, la doar 14 ani, mentinandu-se pe primele locuri de la debut pana in prezent, in cadrul Romanian Top 100.

Incepandu-si cariera muzicala de la varsta de 7 ani, aceasta a avut prima sa interpretare la concursul muzical difuzat de TVR, intitulat „Tip Top Minitop” – realizat de Oana Ionescu – in calitate de invitata, interpretand piesa lui Whitney Houston I Will Always Love You. Pe langa muzica pop, aceasta canta alternativ si muzica populara, drept pentru care a mers la un concurs intitulat Pe fir de balada la varsta de 9 ani, ce avea loc la Targu Jiu.

Citeste si articolul :   Culita Sterp, scoate melodie cu Vulpita? Fanii l-au felicitat: „Ai tot respectul pentru raspunsul asta!”

Dupa ce concursul s-a finalizat, Andra nu a reusit sa obtina unul din primele trei locuri, insa a castigat o mentiune. La varsta de 11 ani, aceasta a participat la alt concurs intitulat Festivalul Concurs de Interpretare Folclorica Toamna Arieseana unde de aceasta data a castigat primul loc. Pe langa concursurile de muzica populara aceasta a mers si la concursuri de muzica usoara, castigand numeroase premii.[8]

In octombrie 2013, slagarul Andrei, „K. la Meteo” in colaborare cu What’s Up,[9] a fost nominalizat la categoria „Best Romanian Act” la MTV Europe Music Awards.[10] Andra a scos noi hit-uri in aprilie, 2013 “Inevitabil va fi bine”, in decembrie 2013 “Atata timp cat ma iubesti!” cu Marius Moga, in februarie 2014 cu Vunk “Numai la doi”, in iulie 2014, cu Liviu Teodorescu “Asa e dragostea”, in ianuarie 2015, cu Shift “Avioane de hartie”, in aprilie 2015, cu Proconsul si Stefan Banica “Aici cu mine”, in mai 2015 “Falava”, in iunie 2015, “Nebuni in noapte”, in august 2015, “Niciodata nu spune niciodata”, in februarie 2016, “Iubirea schimba tot” si cel mai recent single, cu David Bisbal, “Without You”, care a reusit sa adune in 9 zile de la lansare peste 13 milioane de vizualizari.

Citeste si articolul :   Lidia Buble, adevarul despre relatia cu Razvan Simion

Pana in prezent artista a lansat 12 albume, ale caror single-uri s-au bucurat de un real succes atat in tara cat si in strainatate, vanzandu-se in peste 500.000 de copii.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.