PSD si-a ales presedintele. Cine a iesit castigator

PSD si-a ales presedintele. Astazi, cei peste 1.500 de delgati, care au participat online la vot, au decis cine sa preia conducerea partidului. In cursa pentru conducerea PSD s-au aflat Marcel Ciolacu si Eugen Teodorovici.

Marcel Ciolacu a fost ales presedinte al PSD.

Marcel Ciolacu a fost desemnat presedinte al PSD cu 1.310 voturi pentru motiunea sustinuta de acesta, iar Eugen Teodorovici a primit doar 91 de voturi.

S-au inregistrat 49 de voturi nule.

Componenta echipei Ciolacu

Marcel Ciolacu, si-a prezentat viitoarea sa echipa de conducere: Gabriela Firea, Sorin Grindeanu, Paul Stanescu, Mihai Tudose, Olguta Vasilescu, Gabriel Zetea, Radu Moldovan, Daniel Baluta, Vasile Dincu, Doina Fedorovici, Victor Negrescu, Decebal Fagadau, Ionut Pucheanu, Dragos Benea, Claudiu Manda, Titus Corlatean, Laurentiu Nistor.

„Aceasta este echipa de conducere a noului PSD. Aceasta este constructia noua si proiectul politic la care astazi va invit sa fiti parte”, a mentionat Ciolacu. Actualul presedinte de partid a precizat ca „PSD trebuie sa scape de tatuci”.

Citeste si articolul :   Ce se intampla cu majorarea de 40% a pensiilor. CCR a decis

Schimbari in interiorul PSD

„Romania are nevoie de o stanga puternica. (…) Astazi, doar PSD reprezinta stanga romaneasca si valorile sale.

Vrem sa ramanem un partid conservator, care se uita mai degraba in spate, in trecut, sau vrem sa ne transformam intr-un partid modern, care se uita in viitor spre progres? Societatea romaneasca s-a schimbat.

La fel, si asteptarile romanilor. Vrem sa ascultam dorintele oamenilor si nevoile lor de astazi sau vrem sa ramanem prizonierii vechilor metode de a face politica?

PSD va continua sa-i apere pe bunicii nostri, pe cei vulnerabili, pe mame si pe copii, pe tinerii care sunt la inceput de drum. Dar trebuie sa privim si mai departe. Sa fim aproape de toti romanii din clasa de mijloc!”, a declarat Ciolacu la congresul PSD.

Autor