Horoscop zilnic, 18 august 2020. Fecioarele au noroc, iar Scorpionii muncesc din greu

Berbec

Ambitia ta ar trebui sa devina mai putin vizibila astazi. Arata smerenie si retinere in relatiile cu colegii si cu conducerea. Nu fi prea critic cu lumea, cu totii gresim cateodata. Atinge-ti scopurile fara sa ii ranesti pe ceilalti, altfel vei ramane singur, chiar daca vei avea succes pe plan profesional.

Taur

In aceasta zi, darul perspectivei creste si intuitia se dezvolta. Dedicati-va tot timpul liber pentru activitati placute si utile. Implicati-va in dezvoltarea propriei peroane si in imbogatirea spirituala. Meditatia sau rugaciunea vor fi de ajutor, iar dupa aceasta perioada lucrurile se vor rezolva mai usor. Calmitatea este o trasatura care te tine sanatos.

Publicitate

Gemeni

Nu incepeti afaceri noi si nu schimbati nimic in viata dvs. inca. Cand ziua este potrivita pentru schimbare, viata iti va da semne. Trebuie doar sa fii foarte atent la lucrurile marunte. Pana sa gasiti locul de munca potrivit, concentrati-va pe imbunatatirea trasaturilor si abilitatilor dvs., extindeti-va cunostintele.

Rac

In aceasta zi, Racii au noroc financiar. Foloseste fiecare oportunitate care iti iese in cale. Nu ratati sansa de a va schimba radical viata. Investitia dvs. va plati dividende uriase. Daca obtineti o suma mare, investiti-o mai departe in ceva. Banii sunt facuti ca sa fie pusi in circulatie, pentru a produce alti bani la randul lor, asadar trebuie sa fiti intr-o forma spirituala si fizica buna pentru a pune bazele unei noi afaceri.

Citeste si articolul :   Sfatul astrologului pentru ziua de luni, 14 decembrie 2020. Probleme pentru doua zodii

Leu

Zi favorabila pentru Lei, toate operatiunile comerciale vor avea succes si profit. Aceasta zi va promite vesti bune. Incercati insa sa nu spuneti nimanui despre asta. Exista posibilitatea ca unii oameni sa va puna “bete in roate”, deci aveti grija cu cine vorbiti despre planurile dvs. de viitor.

Fecioara

Astazi, Fecioara isi poate permite in siguranta sa viseze lucruri marete. Prezentati-va dorintele cat mai realist si traiti-va viata ca si cum acestea s-ar fi implinit deja. Visatorii au noroc azi. Concentreaza-te asupra dorintelor si viselor tale. Ganditi-va doar la ele. Uneori dorintele devin realitate, nu trebuie decat sa crezi cu tarie in ele.

Balanta

Balanta va experimenta cresterea personalitatii si creativitatii sale. Emotiile vor predomina astazi asupra ratiunii. In plan personal sentimentele te vor consuma. O seara usoara si placuta va asteapta. Iesiti cu prietenii si uitati de problemele pe care le aveti. Nu trebuie sa ramaneti singur si sa va scufundati in ganduri care va aduc suferinta. Cunoasteti oameni noi care au gandirea similara cu a dvs. si totul va fi bine.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 8 iulie 2021. Leul are o zi excelenta

Scorpion

Horoscopul de astazi il sfatuieste pe Scorpion sa munceasca din greu. Lucreaza pentru rezultate de calitate. Astazi, munca nu poate fi facuta neglijent si nepasator. Faceti toate sarcinile cu inalta calitate si scrupulozitate. Poate ca veti avea dorinta de a renunta la tot si de a va odihni. Este important sa nu cedam la aceasta slabiciune si sa continuam lupta pentru succes.

Sagetator

O zi calma si de nerefuzat. Petreceti-o in ritmul dvs. obisnuit. O intalnire cu prietenii se va transforma intr-un timp placut. Nu incercati sa apareti ceea ce nu sunteti, oamenii apreciaza sinceritatea. Daca nu v-ati intalnit deja sufletul pereche, in aceasta seara este posibil sa faceti cunostinta cu urmatorul partener. Fiti natural si lasati lucrurile sa curga de la sine.

Capricorn

Astazi Capricornii au noroc in chestiuni birocratice. Problemele cu inregistrarea documentelor necesare vor fi rezolvate cu usurinta. O mica neintelegere este probabil sa apara dimineata. Oamenii vor interpreta gresit solicitarile dvs. si vor face o greseala ridicola. Nu va suparati deloc, ci mai degraba radeti si uitati de aceasta situatie.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 30 septembrie 2021. Scorpionul poate avansa pe scara carierei

Varsator

O serie de intalniri romantice au inceput in viata Varsatorului. Dragostea te imputerniceste si te face mai fericit. Te-ai inecat literalmente in sentimente pentru partenerul tau. Bucurati-va de aceasta perioada de dragoste romantica, dar nu va lasati indepartat mult timp. Este important ca partenerul sa te vada si o persoana serioasa, responsabila, care se gandeste la viitor, deci nu neglijati partea profesionala.

Pesti

Pentru Pesti ziua de azi este favorabila pentru contacte si intalniri creative. Inconjoara-te de oameni pozitivi astazi. Imagineaza-ti ca esti un copil care se bucura de fiecare lucru. Rade si glumeste mult, distreaza-te. Sa fii intr-o dispozitie foarte pozitiva te va ajuta sa te relaxezi si sa te simti o persoana fericita.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.