Declaratia oficiala a medicilor de la Institutul Matei Bals. Adevarul despre fratele lui Florin Salam

Manelistul Florin Salam a acuzat personalul medical de la Institutul “Matei Bals“, din Bucuresti, ca nu ofera informatii despre starea de sanatate a fratelui sau. Mai mult, a chemat chiar televiziunile in fata spitalului unde a facut mai multe acuzatii la adresa medicilor.

Suntem disperati. In situatia noastra pot fi foarte multi oameni. Ne gandim la orice. Nu poti sa aduci un om pe picioare aici si sa ti-l iei… fereasca Dumnezeu. Vrem sa ne ni se comunice, sa stim absolut orice. E familia noastra. E fratele meu.

Am avut o conversatie telefonica cu domnul Cercel si din auzite, pentru ca un medic ne spune ceva, unul altceva, ne-au spus ca i-au cedat rinichii, ficatul. Am facut rost de numarul lui de telefon si l-am intrebat cu disperare, eram blocati. I-am zis: ”Este adevarat ca fratelui meu i-au cedat organele?” Si dansul a spus: ”Asa, si daca i-au cedat, ce ati putea face voi?” Domnul Streinu-Cercel a spus acest lucru.

M-au intrebat daca sunt tigan. Nu este normal sa se vorbeasca asa, iar in situatii de genul ar trebui ca doctorii sa aiba un comportament mai empatic, sa fie mai blanzi, pentru ca si noi suntem oameni si suferim. Nu mi se pare normal rasismul asta, ce conteaza daca sunt tigan sau roman. Suntem oameni cu totii. ”, a fost declaratia lui Florin Salam, la spital.

Institutul Matei Bals, declaratia oficiala.

Citeste si articolul :   Catalin Apostolescu, medicul care a fost de garda in noaptea tragediei de la Matei Bals, prima declaratie: "Era zgomotul alarmei, erau tipetele pacientilor..."

Medicii de la Institut au spus adevarul despre starea de sanatate a lui Nelu Stoian, fratele cantaretului Florin Salam. Barbatul este internat cu mai multe afectiuni, dar este infectat si cu noul virus, care i-ar fi alterat starea de sanatate.

„Pozitia spitalului este urmatoarea: dincolo de starea foarte grava a pacientului care nu face obiectul discutiei de la televizor, in fiecare zi, familia a fost tinuta la curent, un medic din colectivul Sectiei de Terapie Intensiva s-a intalnit cu membrii familiei si le-a explicat starea in care se afla, procedurile care i se aplica pacientului, care este prognosticul si sansele de supravietuire. Prin urmare, in fiecare zi, familia a fost tinuta la curent despre starea pacientului.”, a declarat Catalin Apostolescu.

Autor