Top Sase pensiuni din Romania cu piscine fabuloase, perfecte pentru o vacanta de poveste

Toti ne dorim ca aceasta pandemie sa se sfarseasca si sa ne putem intoarce la viata si obiceiurile noastre. Am realizat un top cu 6 pensiuni din Romania care arata fantastic. Deci, se poate si in Romania.

1 Pensiunea Ecaterina

Pensiunea Ecaterina se afla pe malul Dunarii, in apropiere de Portile de Fier si de granita dintre Romania si Serbia. Ofera acces gratuit la piscina exterioara, incalzita de la panouri solare, un restaurant, un bar si WiFi gratuit in intreaga proprietate.

Toate unitatile de la Pensiunea Ecaterina ofera aer conditionat, balcon cu vedere la Dunare, TV cu ecran plat si canale prin satelit, cutie de valori, minibar si baie privata cu dus si articole de toaleta gratuite.

Proprietatea ofera inchiriere de ski-jet, iar excursii cu o ambarcatiune pot fi organizate la cerere si la un cost suplimentar.

Parcul National Djerdap este situat pe cealalta parte a Dunarii. Cetatea Drencova se afla la 4 km, iar vechea mina de carbune este la cel mult 6 km.

Citeste si articolul :   Biserica ortodoxa praznuieste astazi, 12 mai, pe Sfantul Ioan Valahul. Cruce neagra in calendar. Rugaciunea scurta care se spune pentru iertarea pacatelor si implinirea dorintelor

2. Cabana Barlogu

Un paradis natural care te asteapta la 20 de minute de Cluj-Napoca, exclusiv privat, avand toate dotarile necesare pentru un weekend de neuitat.

Piscina are o vedere superba spre natura, e pozitionata in asa fel incat ai impresia ca se uneste cu muntele si te duce cu gandul la piscinile de poveste din insula Bali.

3 .La Vella Yachting Club

Situata pe malul Dunarii, la aproximativ 20 de km de localitatea Orsova, Dubova se afla asezata intre cazanele mici si cazanele mari, intr-un peisaj parca rupt de realitate. La Vella Yachting Club este conceptul unde distractia si luxul se intalnesc.

4 Green Village Resort.

Descopera unul dintre cele mai frumoase locuri din lume, unde Dunarea intalneste Marea Neagra. Green Village Resort imbina aventura si natura salbatica cu relaxare si confort, intr-un taram unic de vacanta: paradisul Deltei Dunarii.

Green Village Resort este situat in localitatea Sfantu Gheorghe, judetul Tulcea.

5. Riviera 990.

Citeste si articolul :   2.240 de cazuri noi de Covid si 150 de decese, in ultimele 24 de ore in Romania

Riviera 990 – Resort & Restaurant se afla in Eselnita si ofera restaurant, bar, lounge comun si piscina sezoniera in aer liber. Toate camerele au TV cu ecran plat cu canale prin satelit si baie privata. Camerele au aer conditionat, WiFi gratuit, dulap si vedere la fluviu.

Fiecare camera a pensiunii are balcon cu vedere la munte. Unitatile de cazare sunt dotate cu frigider.

6.Pensiunea Melba.

Pensiunea Melba ofera servicii si facilitati intr-o atmosfera de confort si eleganta!
Localizare: pe clisura Dunarii intre Cazanele Mici si Cazanele Mari, lacul Dubova.

Autor