Cum arata si ce mai face indragita cantareata, Marina Voica, la 83 de ani

Marina Voica are 83 de ani, dar este foarte energica si cocheta. Fosta vedeta s-a retras la Breaza, unde are parte de liniste, aer curat dar si de singuratate. Artista este vecina cu Sanda Taranu, care are o casuta de vis.

Din pacate, noul virus i-a schimbat viata si Marinei Voica. Solista spune ca virusul i-ar curma viata. Astfel, artista a preferat izolarea.

“In Breaza nu e nici un caz de Covid, dar unul dac-ar fi, pe mine sigur m-ar putea ucide….Umblu mult, nu gaatesc, ma ocup de casa, sunt obligata sa ies”, spune Marina Voica.

Publicitate

De curand, Irina Pacurariu a fost in vizita la Marina Voica, la Breaza.

Articolul continuă după reclame

Mesajul integral postat de Irina Pacurariu:

“-In Breaza nu e niciun caz de Covid, dar unul dac-ar fi pe mine sigur m-ar putea ucide….Umblu mult, nu gaatesc, maa ocup de casa, sunt obligataa sa ies….”

Are 83 de ani, un VW Beetle galben nou, e delicataa, poartaa perle ssi s-a naascut in Ivanovo, asa numitul oras al mireselor, o urbe de jumătate de milion de suflete, majoritatea femei care munceau in fabricile de confectii, pentru care marele pariu era sa nu ramana nemaritate. In familia ei se mergea la facultate, asa ca fratele e medic iar ea, probabil stiti, este absolventa unei facultati de economie din Moscova.

Citeste si articolul :   Coronavirus in Romania: 4.931 persoane infectate in 24 de ore si 149 decese

Nimic din ce parea scris sa i se intample n-a fost sa fie pana la capat: a ajuns in Romania, a devenit cineva, cativa ani chiar a emigrat in Germania de unde a revenit ca sa-si ingrijeasca barbatul care-a adorat-o pana la ultima secunda din viata lui.
Cateva ore am stat in gradina ei ca si cum ar fi singurul loc din lume in care puteam fi sau unde mi-as fi dorit sa ajung. La Marina Voica, o mare doamna, cu care am vorbit despre singuratatea de cursa lunga și izolarea ca alegere definitiva.”, a fost mesajul postat pe Facebook.

https://www.facebook.com/irina.pacurariu/posts/3440703709293785

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.