Prefectul de Olt rupe tacerea: Adevarul despre infectarea cu noul virus

Florin Homorean, prefectul judetului Olt, face marturisiri despe modul in care s-a infectat cu noul virus. Barbatul are 46 de ani si spune ca nu a are alte boli.

Hormorean ar fi contactat virusul de pe teren, portivit Stirileprotv

Ce simptome a avut prefectul

“Dupa 5 zile de internare si tratament au inceput sa apara unele simptome, gen stari febrile, dureri de gat. Nu a fost o febra constanta. Aparea, disparea, o zi eram bine, o zi mai putin bine.”

Publicitate

Starea sa s-a agravat. Barbatul a fost adus cu ambulanta la spitalul Colentina din Bucuresti.

“Imi arde pieptul in mod constant, respir destul de greu, tusesc dupa respiratii mai adanci si transpir tot timpul. Nu am crezut ca mi se poate intampla si mie acest lucru. Am facut un CT ieri, la Spitalul Judetean Slatina, care a evidentiat ca plamanii sunt afectati de aceasta boala.”

Prefectul se simtise mai bine cu o zi inainte, chiar respira foarte bine.

Citeste si articolul :   Veste proasta, astazi. Anuntul oficial al autoritatilor

“Ieri da, dar acum a scazut… de cate ori respir simt plamanii foarte incarcati. A fost o situatie galopanta, sa zic asa.”

Intrebat daca mitul ca virusul nu exista sau ca doar oamenii cu alte boli pot avea forme mai grave, nu este adevarat, prefectul a raspuns.

“Da, nu este deloc adevarat, am simtit asta pe pielea mea!”

Nu doar prefectul de Olt a contactat virusul, si prefectul de la Cluj, Mircea Abrudean, a spus public ca are coronavirus.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.