Deputatul PSD Catalin Radulescu, revoltat: “Un politist cu sapte clase sau doua, ma invata pe mine cum sa port o masca”

Deputatul PSD Catalin Radulescu a  fost amendat pentru ca nu purta masca intr-un centru comercial din Bucuresti. El a spus ca unul dintre bratele mastii i se rupsese si nu se mai putea ppurta.

Radulescu a declarat ca a incercat sa ii explice „acestui politist cu sapte clase sau doua”, ce s-a intamplat. Deputatul a mentionat „ca un politist ma invata pe mine, eu fiind medic chirurg, cum sa port o masca”.

„Pe unde intram, mai purtam masca. Numai ca s-a intamplat ca vineri masca mea, pe care incercam sa ii explic acestui politist cu sapte clase sau doua, sau cate o fi avand… Nu stiam ca trebuie sa ai facultate ca sa fii politist la circulatie… Relevant este ca un politist ma invata pe mine, eu fiind medic chirurg, cum sa port o masca”, a mentionat Catalin Radulescu.

Detalii despre incident

Publicitate

„Acest politist, scuzati-ma, de data asta chiar ma revolta prostia umana, imi spune, aratandu-i ca masca mea e la mine si ca s-a rupt un brat al mastii, si ii explic individului respectiv ca n-am cum sa port o masca tinand-o intr-o parte, si mi-a zis ca trebuia sa o tin in mana”, a mai spus Radulescu.

Citeste si articolul :   Radu Banciu, revoltat pe batranii din Romania: Cu cat sunteti mai batrani, cu atat sunteti mai prosti”

Deputatu acesta a spus ca este pregatit in Obstetrica-Ginecologie

„Cam in timpul pandemiei, adica in luna martie-aprilie, eu m-am conformat exact cum trebuiau sa se conformeze toti oamenii, auzind ca vine sfarsitul lumii. Atunci, stiind ca vine sfarsitul lumii si eu, si familia mea am spus, domne`, asta e viata, ne vom lua o masca, manusi si mergem in supermarket cu masca si manusi. Cand intram in luna martie si aprilie in hipermarket, nu dau nume ca erau straine toate oricum, constatam ca 100 de oameni din 3.000 eram cu masca si manusi, adica niste prosti, si restul, vreo cateva mii de oameni, nu aveau niciun fel de treaba cu masca si manusile. Atunci cand erau cazurile acelea multe, multe de tot”, a mai spus deputatul.

„Nu cred in masca. Nu pot sa accept ca un roman sanatos sa poarte masca”

Radulescu a fost intrebat de politist de ce nu respecta legea.

„Acea lege nu am votat-o eu, acea lege e neconstitutionala. Eu cand am intrat oriunde am purtat masca, chiar daca nu cred in aceasta lege.L-am rugat sa ma amendeze, si-a facut treaba, a plecat. Langa politistul ala mai era unul care nu purta masca. Sunt amendat, care-i problema? Nu e sfarsitul lumii”, a declarat Catalin Radulescu.

Citeste si articolul :   ULTIMA ORA: Bulgaria anunta primele cazuri de coronavirus

Deputatul nu crede in masca si in existenta asimtomaticilor

„Nu exista asa ceva. Nu cred. Nu, nu cred. Nu am invatat ca exista boli fara simptom. Va spun ca medic ca eu nu cred ca omul ala nu are simptom. Nu cred ca exista vreo boala in lumea asta care nu are simptom. Nu ma puteti obliga sa fac o facultate sa invat o prostie. Orice boala are simptom. Daca tusesti si nu vrei sa te duci sa te consulti e problema ta. Eu nu pot sa accept vreodata ca un roman care e sanatos sa poarte masca. Masca e o prostie. Asta e parerea mea. Sunt alti cateva sute de mii, milioane de oameni care spun ce spun eu. La final se va vedea cine are dreptate”, a spus deputatul.

Radulescu a primit amenda dupa ce a refuzat sa poarte masca de protectie intr-un spatiu comercial din Capitala.  Cand i s-a atras atentia ca va fi sanctionat, deputatul a adresat cuvinte jignitoare si l-a amenintat pe politist.

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.