Ce amenda a primit Orban dupa fotografia in care nu purta masca de protectie si fuma

Orban amendat. Ludovic Orban, Prim-ministrul Romaniei, a achitat astazi, 30 mai, prin intermediul platformei www.ghiseul.ro, doua amenzi in valoare cumulata de 3000 de lei, pentru fumat si nepurtarea mastii in spatii inchise.

Amenda vine dupa ce in spatiul public a aparut o fotografie in care reprezentantii Guvernului Orban beau si fumeaza in spatiu inchis. Amintim ca nu aveau nici masti.

Potrivit unui comunicat al Guvernului, aceasta este cuantumul maxim prevazut de lege pentru cele doua fapte contraventionale.

”Premierul considera ca regulile trebuie respectate in aceeasi masura de catre orice cetatean, indiferent de pozitia pe care o ocupa, iar in cazul in care acestea sunt incalcate trebuie aplicate sanctiunile stabilite de lege, fara a face distinctie.” – se arata in comunicatul transmis.

Publicitate

In acest timp, reprezentantii Guvernului nu dau detalii si despre procedura care a stat la baza acestei amenzi: mai exact, in ce baza a platit Orban aceste amenzi si cine a intocmit procesul verbal de contraventie.

Citeste si articolul :   Sotia medicului erou de la Piatra Neamt, prima declaratie: Era ingrozit. Imi spunea: Eu sunt bine, ceilalti ardeau, ardeau

Potrivit surselor care au declarat pentru Stirile ProTv,  fotografia a fost facuta la aniversarea lui Ludovic Orban, pe data de 25 mai.

In fotografie apar premierul Ludovic Orban, vicepremierul Raluca Turcan, ministrul economiei, Virgil Popescu, ministrul Transporturilor, Lucian Bode si ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu.

Reprezentantii guvernului nu au respectat niciun fel de distantare sociala si nu au purtat nici masti.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.

Comentariile sunt închise.