Incendiu urias in Oradea. Peste 50 de pompieri militari au fost mobilizati. VIDEO

Un incendiu urias a avut loc in Piata Mare din Oradea. Incidentul s-a produs in noapte de vineri spre sambata.

La fata locului au sosit peste 50 de pompieri care au actionat pentru stingerea incendiului. In ca nu s-a astabilit cauza.

Incendiul s-a produs la hala agroalimentara din Piata Cetate, din municipiul Oradea.

„Apelul prin Sistemul Unic 112 a fost primit in dispeceratul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta “Crisana” la ora 01.51, moment in care la fata locului au fost mobilizate de urgenta echipajele de pompieri din cadrul Detasamentelor 1 si 2 Oradea si ale Garzii 1 Mai. In momentul sosirii fortelor de interventie, incendiul se manifesta generalizat la nivelul intregii hale, pe o suprafata de aproximativ 1600 de metri patrati. Pentru gestionarea operativa a evenimentului a fost crescuta capacitatea operationala la nivelul Detasamentului 1 Oradea, fiind activata totodata grupa operativa a inspectoratului”,  a declarat maior ISU Crisana, Camelia Rosca.

Publicitate

In aproximativ doua ore si 35 de minute, pompierii militari aflati sub comanda inspectoruuil sef, colonel Caba Sorin Mihai, au intervenit cu sase autospeciale de lucru cu apa si spuma si trei autoscari pentru localizarea si lichidarea incendiului,  dar si prntru protectia unei alte haje si a tarabelor din piata, potrivit bihon.ro

Citeste si articolul :   Incendiu puternic la un camin de batrani, la granita cu Romania.15 persoane au decedat

„Incendiul a fost stins in jurul orei 04.30, echipajele actionand in continuare si la aceasta ora pentru cautarea eventualelor focare ascunse si inlaturarea efectelor negative ale evenimentului. Cauza probabila de producere a incendiului este in curs de stabilire”, a mentionat maiorul Rosca.

Din fericire, nu au existat victime omenesti.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.