Politia este in alerta! Raed Arafat trece prin momente cumplite. Cine este barbatul care l-a amenintat

Secretarul De Stat, Raed Arafat, a fost amenintat ca va fi ucis. Politia este in alerta, dupa ce un barbat a anuntat puplic ca il va ucide pe Secretarul de Stat.

Barbatul este un adept al teoriei conspiratiei si nu crede in existenta noului coronavirus. Totul s-a intamplat luni seara, cand a postat pe Facebook un mesaj de amenintare la adresa lui Raed Arafat.

Mentionam ca postarea a fost stearsa dupa ce a fost distribuita de peste 1500 de persoane.

Publicitate

„In baza articolului 55 din Constitutia Romaniei, declar public: Avand in vedere ca Raed Arafat este condamnat la moarte in Palestina si datorita crimelor pe care le-a comis impotriva cetatenilor romani ( trafic de organe Mossad ), EU, Coltor Raul Nicolae, prin depunerea juramantului militar la data de 1 Decembrie 2005 am primit dreptul de a ucide in numele Tarii si a Poporului Roman!

Domnule Raed Arafat! O sa fiu EU acela care o sa va ingroape alaturi de un porc (animal considerat impur in religia musulmana – n.red.) intr-un mormant de Piatra! Te somez sa parasesti acest teritoriu inainte de intalnirea noastra! Game over zdreanto!”, este mesajul postat de Raul Coltor pe pagina sa de Facebook

Citeste si articolul :   Ministrul Sorin Cimpeanu, anunt de ultim moment despre martisoarele si florile oferite profesorilor de 1 martie

Coltor a sters postarea imediat dupa ce incepuse sa devina virala, desi el sustine ca a fost stearsa de Facebook. Pagina de Facebook a barbatului abunda in postari despre dacii liberi, conspiratii si nevoia unei „armate voluntare a Poporului roman”.

Politia face deja verificari in acest caz.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.