Politia este in alerta! Raed Arafat trece prin momente cumplite. Cine este barbatul care l-a amenintat

Secretarul De Stat, Raed Arafat, a fost amenintat ca va fi ucis. Politia este in alerta, dupa ce un barbat a anuntat puplic ca il va ucide pe Secretarul de Stat.

Barbatul este un adept al teoriei conspiratiei si nu crede in existenta noului coronavirus. Totul s-a intamplat luni seara, cand a postat pe Facebook un mesaj de amenintare la adresa lui Raed Arafat.

Mentionam ca postarea a fost stearsa dupa ce a fost distribuita de peste 1500 de persoane.

„In baza articolului 55 din Constitutia Romaniei, declar public: Avand in vedere ca Raed Arafat este condamnat la moarte in Palestina si datorita crimelor pe care le-a comis impotriva cetatenilor romani ( trafic de organe Mossad ), EU, Coltor Raul Nicolae, prin depunerea juramantului militar la data de 1 Decembrie 2005 am primit dreptul de a ucide in numele Tarii si a Poporului Roman!

Domnule Raed Arafat! O sa fiu EU acela care o sa va ingroape alaturi de un porc (animal considerat impur in religia musulmana – n.red.) intr-un mormant de Piatra! Te somez sa parasesti acest teritoriu inainte de intalnirea noastra! Game over zdreanto!”, este mesajul postat de Raul Coltor pe pagina sa de Facebook

Citeste si articolul :   Anticoagulantii par a creste sansele de supravietuire ale pacientilor in stare grava din cauza Covid

Coltor a sters postarea imediat dupa ce incepuse sa devina virala, desi el sustine ca a fost stearsa de Facebook. Pagina de Facebook a barbatului abunda in postari despre dacii liberi, conspiratii si nevoia unei „armate voluntare a Poporului roman”.

Politia face deja verificari in acest caz.

Autor