Lovitura pentru Ponta. Decizia este definitiva si irevocabila

Victor Ponta, liderul partidului Pro Romania a pierdut procesul cu Ministerul Educatiei in recursul  pentru verdictul de plagiat dat de CNATDCU. Decizia Inaltei Curti de Casatie si Justitie este definitiva,

Anuntul a fost facut de jurnalista Emilia Sercan, pe reteaua de socializare

Publicitate

„Stire exclusiva: Victor Ponta a pierdut definitiv si irevocabil la Inalta Curte de Casatie si Justitie procesul cu Ministerul Educatiei pentru anularea ordinului de ministru prin care i-a fost retras titlul de doctor in anul 2016. Prin decizia asta, Victor Ponta este in mod definitiv si irevocabil plagiator. 8 ani a durat, cu totul, din momentul in care au aparut informatiile despre plagiatul lui in Revista Nature si pana ieri, cand Inalta Curte de Casatie si Justitie i-a respins lui Ponta recursul. 8 ani pentru a confirma evidenta: Victor Ponta este plagiator, iar titlul de doctor i-a fost retras in mod corect de catre CNATDCU in 2016″, scrie jurnalista pe pagina sa de Facebook.

Publicitate

Si ministrul Educatiei, Monica Anisie, a confirmat acest verdict

Citeste si articolul :   Atentionare ANM: Vremea se schimba. Prognoza pe 2 saptamani, pe regiuni

“In sfarsit, se face dreptate! Sper ca aceasta decizie sa fie un mesaj clar pentru cei care au vrut sa plagieze: acest lucru se pedepseste. Sa fie descurajati“, a declarat Anisie.

“Din punct de vedere procedural, in acest moment plagiatul este irevocabil”, au declarat surse din ministeru Educatiei.

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.