Lovitura pentru Ponta. Decizia este definitiva si irevocabila

Victor Ponta, liderul partidului Pro Romania a pierdut procesul cu Ministerul Educatiei in recursul  pentru verdictul de plagiat dat de CNATDCU. Decizia Inaltei Curti de Casatie si Justitie este definitiva,

Anuntul a fost facut de jurnalista Emilia Sercan, pe reteaua de socializare

„Stire exclusiva: Victor Ponta a pierdut definitiv si irevocabil la Inalta Curte de Casatie si Justitie procesul cu Ministerul Educatiei pentru anularea ordinului de ministru prin care i-a fost retras titlul de doctor in anul 2016. Prin decizia asta, Victor Ponta este in mod definitiv si irevocabil plagiator. 8 ani a durat, cu totul, din momentul in care au aparut informatiile despre plagiatul lui in Revista Nature si pana ieri, cand Inalta Curte de Casatie si Justitie i-a respins lui Ponta recursul. 8 ani pentru a confirma evidenta: Victor Ponta este plagiator, iar titlul de doctor i-a fost retras in mod corect de catre CNATDCU in 2016″, scrie jurnalista pe pagina sa de Facebook.

Citeste si articolul :   Premierul Ludovic Orban, decizie de ultima ora! Ce se intampla in Romania incepand cu 1 iulie

Si ministrul Educatiei, Monica Anisie, a confirmat acest verdict

“In sfarsit, se face dreptate! Sper ca aceasta decizie sa fie un mesaj clar pentru cei care au vrut sa plagieze: acest lucru se pedepseste. Sa fie descurajati“, a declarat Anisie.

“Din punct de vedere procedural, in acest moment plagiatul este irevocabil”, au declarat surse din ministeru Educatiei.