Astrologul Cristina Demetrescu: “Primele vesti bune vor veni…”

Mercur retrograd si-a incheiat perioada, dar efectele pe care le-a lasat se vor mai vedea o perioada, mai ales pe planul sanatatii, unde este posibil sa apara complicatii.

“Tot anul 2020 trebuie sa fim atenti la ce decizii se iau pentru toti oamenii, ca pot exista victime colaterale care nu sunt protejate. Despre harta Romaniei – la ora aceasta nu mai este Mercur retrograg, din 12 iulie nu mai este retrograd, dar el a retrogradat trei saptamani pe casa bolilor, adica pe segmentul bolilor si pot aparea niste complicatii.

In plus, in aceasta vara au mai fost niste eclipse care s-au asezat tot pe axa sanatatii pentru Romania”, a explicat astrologul Cristina Demetrescu.

Roamania se va afla pana in luna mai a anului viitor “pe zona bolilor lungi si grele sau care pot sa complice lucrurile. Daca vorbim de mai 2021, vorbim de o perioada de cel putin un an de zile in care trebuie sa fim precauti, va fi dificil”, a atras atentia aceasta.

In contextul crizei economice formate in urma pandemiei si a crizei medicale, anul acesta isi va pune amprenta destul de mult aspura noastra.

“Situtia nu se schimba, anul acesta are o amprenta si se termina pe 20 decembrie 2020. Pana atunci suntem intr-o zona de posibile focare de a se intampla lucruri care nu sunt tocmai bune.

Tot anul 2020 va fi anul restrictiilor, dupa cum arata planetele, lucrurile probabil se vor mai linisti intr-o oarecare masura.

Astept de la anul si vesti bune pentru tara noastra, dar in 2020 nu se schimba nimic. Noi ne relaxam, dar de aici inainte tine de fiecare dintre noi.

Pentru tara noastra, destinul, eclipsele, mercur retrograd care a adus valul pandemiei, corelate cu faptul ca erau trei puncte critice, teoretic am trecut peste ele, deci dupa un anumit timp de repaxare, poate multi isi vor pune problema ca nu e chiar asa, adica e bine sa fim mai atenti.

Citeste si articolul :   Rune 25-31 ianuarie 2021. Taurii au parte de belsug, Sagetatorii castiga pe toate planurile

In noiembrie ar fi ultimul val, daca ne uitam la planete care au generat acest fenomen, si in 2021 avem si vindecarea care acum pare ca nu mai vine”, a mai precizat astrologul Cristina Demetrescu.

Vestile bune se pare ca vor veni tocmai anul viitor: “mai 2021, primele vesti bune vor veni probabil atunci, care sa produca aceasta stare de relaxare. Din punct de vedere social si economic, vara aceasta probabil ca economic vom supravietui.

Va fi haos in ce priveste invatamantul universitar, ca cei care nu au obtinut note mari la Bacalaureat s-ar putea sa nu aiba sansa sa intre la facultate.

E un an static, care nu ne ajuta pe multi, ca stam intr-o expectativa si e greu sa-ti faci planuri de viitor, iar 2021 ar trebui sa fie un an cel putin mai bun, e anul deciziilor inteligente, sper sa se ia, cel putin in ce priveste economia. Si daca se reuseste, Romania are de castigat.

Citeste si articolul :   Mihai Voropchievici, horoscop rune 18-24 octombrie 2021. Taurii dau lovitura, Racii au protectie divina. Ce se intampla cu toate zodiile

E un an periculos, trebuie sa ne luam resursele pe care le aveam programate pentru ceva sa le ducem in alta zona”, a mai adaugat Cristina Demetrescu.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.