Horoscop zilnic, 19 decembrie 2022. Nu mai puneti banii pe primul loc

Berbec

Schimbarile vin in viata ta, dar din anumite motive nu cauti sa le primesti. Intre timp, noi posibilitati se deschid inaintea ta. Da, va trebui sa sacrifici ceva, dar nu-ti fie frica. In fata sunt realizarile pe care le asteptai, la care visezi. Cantareste argumentele pro si contra si ia o decizie. Sfat: Nu rata oportunitatile care ti se deschid.

Taur

Ti se pare ca totul in jurul tau arata ca un haos: multe lucruri familiare scapa de sub control, nu simti pamant solid sub picioarele tale. Gandeste-te ce te aduce aici? Care a fost punctul de plecare al cosmarului tau? Poate ar trebui sa curatati imprejurimile de oameni inutili care va incurca. Sfat: Priveste mai atent imprejurimile tale.

Gemeni

Te invartesti in cursa de Anul Nou. Dar, vai, nu alergi prin magazine in cautare de cadouri, ci muncesti din greu. Este timpul sa luam o pauza. Luati o pauza de la afaceri si acordati atentie celor dragi. Uneori trebuie sa le arati doar dragoste. Petrece o seara cu persoana iubita, lasa-l sa simta ca ai nevoie de ea. Sfat: Luati o pauza de la afaceri si petreceti seara alaturi de cei dragi.

Rac

Recent ai obtinut rezultate bune in auto-dezvoltare. Este timpul sa va impartasiti succesul! Este timpul sa-i inspiri pe altii, Rac. Nu te indoi, vei reusi. Nici nu va puteti imagina ce bucurie va fi sa deveniti cineva care stie sa inspire incredere in sine si sa dea un exemplu de succes! Sfat: E timpul sa-i inspiri pe altii cu succesul tau.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 6 mai 2023. Zi productiva pentru Gemeni

Leu

Astazi te vei simti inspirat sa faci ceva la care te gandesti de mult. Nu conteaza cat de populara este activitatea. Nu va fie teama ca suna de moda veche sau ciudat. Aminteste-ti ca drumul tau este calea creatorului! Daca vrei sa colectionezi cu grija modele de nave sau sa te joci cu o floare noua in gradina ta, care este mare lucru? Fii liber de prejudecati! Sfat: este timpul sa intruchipezi o idee de lunga durata si sa gandim creativ.

Fecioara

Esti confuz in ganduri. Parcurgeti la nesfarsit scenariul evenimentelor din trecutul recent din capul vostru, dand seama cu tine insuti cine are dreptate si cine greseste. Pentru ce? E timpul sa mergi mai departe, nu poti sa retragi ceea ce s-a facut. Simtiti-va liber sa renuntati la resentimente si sa mergeti mai departe! Universul te va sprijini.

Balanta

Esti obisnuit sa fii capitanul navei vietii tale. Si uneori devii un pirat, capturand navele altora. Controlul si conducerea sunt grozave, dar uneori trebuie sa poti renunta la carma. Un fals simt al responsabilitatii pentru soarta lumii intregi doare uneori, chiar si pentru oamenii puternici ca tine. Ofera-ti o pauza. Sfat: Renuntati la dorinta de a detine controlul.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 9 august 2023. Se deschid noi posibilitati pentru Balanta

Scorpion

Te confrunti cu o problema care ti se pare de nerezolvat. Dar nu este, Scorpion. Toate cartile sunt in mainile tale, trebuie doar sa te uiti mai atent. Combina-ti intelectul cu intuitia si vei reusi. Decizia va veni cu usurinta, chiar vei rade mai tarziu de ce sarcina simpla te-a facut sa-ti faci atatea griji. Sfat: problema ta este mult mai simpla decat crezi.

Sagetator

In ultimul timp, vi s-a cerut sa aveti un nivel ridicat de daruire. Dar acesta nu este un motiv pentru a va parasi visele, planurile si aspiratiile. Este timpul sa-i implici in activitatile tale pe cei care sunt capabili sa te inspire, sa impartasesti cu tine bucuria realizarilor si victoriilor tale. Sunt oameni de genul asta in jur, aruncati o privire. Inveseleste-te, timpul pentru a-ti indeplini dorintele nu este departe! Sfat: faceti ca oamenii care va inspira sa faca parte din echipa ta.

Capricorn

Inima ta este nelinistita. Ce te ingrijoreaza? Gandeste-te, fa putina introspectie. Dupa o sesiune de autoterapie, o conversatie inima la inima cu o persoana apropiata nu va strica. Dar nu te grabi sa arunci totul asupra lui, mai intai formuleaza ce anume te ingrijoreaza. Aceasta este o zi fertila pentru a vorbi cu tine insuti si dupa aceea cu un prieten intelegator si atent. Sfat: faceti putina introspectie. Dupa aceea, vorbeste cu un prieten.

Citeste si articolul :   Horoscop cu Neti Sandu. Ce se intampla astazi cu toate zodiile

Varsator

Acordam prea multa importanta banilor si rolului pe care il joaca in viata noastra. Uneori ti se intampla si tie. Incercati sa va schimbati abordarea asupra problemei financiare: pentru ce aveti nevoie de bani? Au devenit ei un scop in sine in munca ta? De indata ce iti raspunzi sincer la astfel de intrebari, afacerea ta va merge in sus. Sfat: regandeste-ti relatia cu banii.

Pesti

Esti obsedat de dorinta de a ajuta pe toata lumea. Dar resursele tale nu sunt nesfarsite. Este timpul sa te gandesti la tine. Ai dat multa energie in ultima vreme, dar cat ai primit in schimb? Este timpul sa va acordati atentie, sa va rasfatati cu relaxare si recuperare. Sfat: este timpul sa va recuperati.

Autor