Simona Gherghe, scandal pe Facebook! A intervenit si Leonard Miron: “Au primit bani pentru covid”

Simona Gherghe este revoltata de modul in care s-a raspandit zvonul ca se dau bani pentru a declara decesul de COVID-19. Fosta prezentatoare de la Antena 1, a postat un mesaj pe contul sau de Facebook:

“698. Inteleg de la unii ca exista altii care au rude/prieteni/cunostinte care “au primit bani sa declare ca s-au imbolnavit de Covid sau sa-si declare rudele moarte de Covid”(!!!!) De la cine au primit nu se spune. Vreau si eu sa vorbesc cu o ruda/un prieten/o cunostinta. Sa VORBESC, nu “am auzit io…” Hai sa demontam cel mai frecvent fake news legat de Covid!”, a scris Simona Gherghe pe reteaua de socializare.

Comentariile nu au intarziat sa apara la postarea Simonei, unii au fost de acord ce vedeta, altii au blamat-o. Intre ei, fostul prezentator, Leonard Miron. El i-a luat apararea Simonei Gherghe. “Demontam sau investigam? De unde stii ca e fake news daca abia acum colectezi informatiile?”, “Mai degraba ai putea investiga, nu musai demonta, nu porni cu “NU” in fata. Investigheaza, apoi poti demonta aceasta idee, nu fake news”.

“Tatal unui cunoscut a decedat la spital, fiind bolnav de cancer, iar la final cand i s-au eliberat actele necesare, medicii au trecut pe hartii pe langa cancer si covid… Fiul decedatului, persoana care in trecut a avut o functie importanta, a umblat, a vorbit stanga, dreapta si intr-un final i s-a eliberat o alta hartie in care scria exact cauza mortii…. Si a reusit sa faca in asa fel incat tatal sau sa fie primit in capela si sa i se tina slujba de inmormantare. Tin sa precizez ca i s-a facut decedatului testul de covid cu cateva zile inainte in alt spital si a iesit negativ”, sunt doar cateva dintre comentariile fanilor.

Au fost si persoane care au sarit in apararea fostei prezentatoare de la Antena 1. Intre acestea, Leonard Miron.

“Nu te mai chinui ca e de pomana. De ignoranta si prostie poti scapa doar daca vrei. Nu e asa unilateral. Citesc comentariile la postarea ta si ma uimesc. Citesc profilul celor care au comentat si-mi trece uimirea. QED”, a scris Leonard Miron.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.