Madalin Ionescu, revoltat: ”Nici pe vremea PSD-ului n-am patit asta”

Madalin Ionescu este cunoscut de intreaga tara. De curand, fostul prezentator nu a mai avut acces la contul sau de Facebook. Din spusele sale, totul s-ar fi intamplat de la postarile despre “conspiratia anti COVID-19.

Madalin Ionescu, probleme pe Facebook

Madalin spune ca are probleme mari dupa ce a scris pe reteua de socializare ca nu crede in statisticile publicate de autoritati despre numarul de infectati cu noul virus. Dupa ce a facut numeroase live-uri in care si-a exprimat punctul de vedere in legatura cu coronavirusul, Facebookul i-a limitat accesul la cont.

”Dupa ce m-am trezit, am realizat ca nu pot intra pe pagina mea de Facebook. N-am inteles ce se intampla, n-am trecut niciodata printr-o astfel de situatie. Mam gandit ca mi-au furat contul care administreaza pagina, nu intelegeam cum pentru ca stiu ca trrebuie sa se ntample niste chestii si se intampla pe greseala pagubitului.

M-am dus la laptop, m-am uitat, s-a uitat de fapt Cristina, si acolo era o explicatie a Facebook pentru tot ceea ce se intampla. Ideea era ca cineva – o grupare, un grup, o persoana – ar fi cerut revizuirea contului care administreaza pagina pe motiv ca incalca standardele comunitatii.

Citeste si articolul :   Pepe, distrus de pandemie: “Am pierdut tot!”

Madalin Ionescu a fost interzis pe Facebook

M-am uitat si eu mai atent la postarile mele, n-am vazut nici una interzisa adultilor, n-am vazut limbaj indecent, n-am vazut violenta, n-am vazut instigare la ura rasiala, la tot felul de prostii.

N-am vazut nimic care sa incalce standardele comunitatii Facebook. (…)

E clar ca deranjez pentru ca altfel nu-mi inchipui de ce, tam-nesam, cineva s-a terzit sa solicite Facebook tot felul de proceduri de revizuire a contului care administreaza pagina mea. Evident ca voi depasi aceasta faza si voi iesi mai intarit din ea, insa ma dreanjeaza ideea ca trebuie sa trec prin astfel de situatii.

Madalin Ionescu, revoltat ”Am vorbit de Dragnea si de Dancila si nu mi s-a intamplat asta”

Am spus-o, pe vremea PSD-ului nu mi sa intamplat asa ceva si perioada a fost extrem de dificila. Am vorbit si despre Dragnea, asa cum putini o faceau in acea perioada dintre personajele publice, fosti sau actuali jurnalisti. Am vorbit si despre Viorica Dancila si despre PSD si despre Olguta Vasilescu si nu mi s-a intamplat ceva asemanator. De ce tocmai acum incep sa deranjez?”, a spus fostul prezentator.

Citeste si articolul :   Medic roman: "Cinstitul Tataru, o alta minciuna, n-ar fi nici prima nici ultima"

Madalin a mai spus ca, desi crede in existenta virusului, nu il vede a fi atat de periculos pe cat se mediatizeaza.

Cristina Siscanu si Madalin Ionescu apar in costumul de protectie

La inceputul pandemiei, pe reteua de socializare au aparut poze in care el si sotia purtau costume de protectie.

Din dorinta de a se proteja de noul coronvirus, Cristina Siscanu si sotul acesteia, Madalin Ionescu, au purtat un costum special atunci cand au mers la cumparaturi.