VIDEO “Fereste-ne pe noi rromii de virusul acesta si da-l catre romani”. Rugaciune revoltatoare intr-o biserica din Dolj

Un tanar din comuna doljeana Cetate a fost amendat de politisti dupa ce s-a filmat intr-o biserica, in timp ce se ruga ”sa moara toti romanii si tiganii sa traiasca”, relateaza Gazeta de Sud.

Politistii spun ca barbatul ajuta la curatenie in biserica, iar cand a prins ocazia a facut aceasta filmare.

Publicitate

„Doamne Dumnezeul nostru, ne rugam tie Imparate Ceresc, fereste-ne pe noi tiganii de virusul acesta si il da catre romani, ca sa moara toti romanii si tiganii sa traiasca. Slava Tie Doamne, slava Tie”, este rugaciunea tanarului de 28 de nai.

Barbatul a fost amendat de politistii doljeni cu 200 de lei pentru fapta sa.

Publicitate

”In cursul acestei zile, politistii Sectiei 9 Cetate s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul ca un barbat s-a filmat in incinta unei biserici din Cetate, in timp ce profera expresii de natura sa provoace indignarea cetatenilor ori sa lezeze demnitatea si onoarea acestora. Din verificarile efectuate, politistii au stabilit ca barbatul, persona care obisnuia sa ajute la curatenie in lacasul de cult, in varsta de 28 de ani, din localitate, s-ar fi filmat in ipostaza respectiva la data de 22 februarie”, au precizat politistii doljeni, precizeaza stirileprotv.ro

Citeste si articolul :   Analist politic: "Opriti-l pe Iohannis, altfel va pune la pamant Romania, cum a reusit cu PNL"

https://youtu.be/Ag_3wmf8gTM

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.