Ionut Buta, Seful Serviciului Urbanism din Primaria Panciu, a pierdut lupta cu noul virus, la 34 de ani

Seful Serviciului Urbanism din Primaria Panciu, Ionut Buta, s-a stins de coronavirus. Barbatul era finul edilului.

El a fost depistat cu COVID- 19  acum doua saptamani. Dupa depistare a fost internat la Institutul „Matei Bals” in stare grava.

Ionut Buta, seful Serviciului Urbanism din Primaria Panciu, nu a putut face fata noului virus din China.

Tanarul era finul primarului Iulian Nica si avea doar 34 de ani. Ionut a trecut prin momente cumplite gasindu-si sfarsitul la Institutul “Matei Bals”. Medicii au depus tot efortul, dar sfarsitul a fost tragic.

Publicitate

De asemenea, sotia sa este si ea internata in spital, tot cu coronavirus. In urma cu o saptamana Primaria Panciu a fost inchisa dupa ce doi functionari si viceprimarul Dumitru Huzum au fost confirmati pozitiv.

Publicitate

In spitalele de la Focsani si Adjud se afla internati 86 de pacienti, dintre care noua la sectia ATI, sase la Focsani si trei la Adjud. Numarul persoanelor vindecate a ajuns la 740, iar a persoanelor decedate la 73. Directia de Sanatate Publica Vrancea a efectuat pana acum 9146 de teste, fiind depistate 1236 de persoane pozitive.

Citeste si articolul :   Iohannis, dupa locale: PNL si USR devin fortele schimbarii in bine, iar PSD trece in opozitie

Prefectul Gheorghita Berbece face apel la cetateni sa dea dovada de responsabilitate, sa respecte cu rigurozitate normele de conduita sanitara si distantare interpersonala, precum si reglementarile in vigoare impuse in vederea prevenirii si limitarii extinderii infectiilor cu virusul SARS-CoV-2. Avand in vedere evolutia cazurilor de COVID-19 in judetul Vrancea, solicitam cetatenilor precautie, evitarea crearii de aglomeratii precum si evitarea deplasarilor inutile, igienizarea/dezinfectarea frecventa a mainilor, purtarea mijloacelor de protectie individuala.

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.