Tarom, anunt de ultim moment. Zboruri directe Iasi-Constanta, din 24 iulie. Cat costa biletele

Compania Tarom a anuntat ca , incepand din data de 24 iulie,  va opera zboruri directe Iasi-Constanta si retur.

“Ne face placere sa va anuntam ca incepand cu 24 iulie 2020, Tarom va opera zboruri directe catre Constanta, cu plecare din Iasi si retur. In acest fel, doritorii de un concediu la malul marii, vor putea ajunge pe litoral in mai putin de o ora, fata de 6 ore cu masina, la bordul noilor noastre aeronave ATR 72-600. Zborurile vor fi efectuate in regim charter, in conditii de maxima siguranta, cu respectarea masurilor de protectie, astfel incat sa fie eliminat orice risc”, au anuntat reprezentantii Tarom.

Preturile biletelor incep de la 65 de euro cu toate taxele, fiecare bilet include un bagaj de mana de 10 kg si unul de cala de 23 de kg.

Aceste bilete pot fi cumparate de pe site-ul www.tarom.ro, prin aplicatia mobila si de la orice agentie Tarom, incepand din 5 iulie. Check-in-ul se face gratuit, online sau la aeroport.

TAROM – Compania Nationala de Transporturi Aeriene a Romaniei a fost infiintata in 1954 si a crescut in acelasi timp cu aviatia romaneasca. TAROM isi desfasoara activitatea sub autoritatea Ministerului Transporturilor si este membra a Aliantei SkyTeam din 25 iunie 2010.

Compania nationala opereaza peste 50 de destinatii proprii si destinatii deservite de partenerii code share.

Transportatorul Romaniei detine una dintre cele mai tinere flote din Europa, alcatuita din 29 de aeronave, si este membru al Asociatiei Internationale a Transportatorilor Aerieni (IATA) din 1993.

Compania TAROM este o companie moderna si orientata catre viitor, care protejeaza mediul implementand proceduri inovative pentru reducerea emisiilor de CO2.

In 25 iunie 2010, TAROM a aderat la SkyTeam, alianta aeriana globala, ce ofera pasagerilor membrilor sai acces la o retea largita de destinatii, mai multe frecvente si conexiuni. Inscriindu-se in programul de fidelizare SkyTeam, pasagerii pot acumula si utiliza mile, efectuand zboruri cu oricare dintre companiile membre.

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.