Doliu in cinematografia internationala. Nick Cordero, steaua de pe Broadway, decedeaza la 41 de ani din cauza complicatiilor coronavirusului

Doliu in cinematografia internationala. Actorul de la Broadway, Nick Cordero, care a jucat in muzicale de succes, printre care Waitress, A Bronx Tale si Bullets Over Broadway , a decedat la Los Angeles din cauza unor complicatii medicale severe dupa ce a contractat coronavirusul. Avea 41 de ani.

Nick Cordero a decedat duminica la spitalul Cedars-Sinai, dupa ce a petrecut mai mult de 90 de zile in spital, potrivit sotiei sale, Amanda Kloots. „Dumnezeu are acum un alt inger in ceruri”, a postat ea pe Instagram. „Nick era o lumina atat de stralucitoare. Era prietenul tuturor, ii placea sa asculte, sa ajute si mai ales sa vorbeasca. A fost un actor si muzician incredibil. Isi iubea familia si ii placea sa fie tata si sot. ”

https://www.instagram.com/p/CCSBM89Axt_/?utm_source=ig_web_copy_link

Cordero a fost adus la urgenta pe data de 30 martie din cauza problemelor de sanatate, inclusiv mini-accidente vasculare cerebrale, cheaguri de sange, infectii cu sepsis, traheostomie si un implant de stimulator cardiac temporar. Actorul avea si piciorul drept amutat.

Sotia i-a trimis zilnic videoclipuri despre ea si fiul lor de un an, Elvis, si i-a indemnat pe prieteni si fani sa se roage zilnic pentru el.

Cordero a fost foarte aproape de actorul Zach Braff. “Pot sa va spun sincer ca nu am intalnit niciodata o fiinta umana mai buna”, a scris Braff pe Twitter si Instagram. „Nu credeti ca acest virus distruge doar persoanele in varsta si bolnave.”

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.