Horoscop de duminica, prezentat de Neti Sandu. Cine incheie saptamana invingator

Horoscop cu Neti Sandu. Afla ce ti-au rezervat astrele pentru ziua de duminica.

BERBEC

O sa primiti o invitatie la un spectacol, un concert si o sa fie un prilej sa revedeti si o serie de prieteni. Poate va duceti la o terasa, sau intr-un loc pe care-l frecventati cu prietenii si va bucurati de prezenta unor oameni dragi, si cu un prilej anume poate.

TAUR

Publicitate

Poate primiti o instiintare ca vi s-au rezolvat niste lucruri fara decare nu puteti lucra, sau vreti sa va deplasati in afara tarii. O sa le-ntoarceti vizita unor prieteni , poate va cheama in alt oras unde au o resedinta la aer curat si ramaneti pana diseara.

GEMENI

Se poate sa va duceti la o zi de nastere si sa fie o atmosfera pe gustul vostru. O sa cheltuiti din banii pusi la secret ca sa le faceti pe plac alor vostri, poate iesiti cu prietenii in oras, ca sa va relaxati, c-aveti mare nevoie de un respiro.

Citeste si articolul :   Aceste semne zodiacale sunt destinate sa devina milionari

RAC

Intrevedere cu cineva care vine cu o sugestie de afaceri si o sa aveti la ce sa va ganditi pana maine. O intalnire care poate aduce un plus de lumina si speranta in viata voastra si se poate ajunge si la casatorie daca o sa fiti pe deplin convinsi ca e omul ideal pentru voi.

LEU

Poate va duceti la odihna undeva macar pentru cateva ore ca s-o luati de la capat maine cu refresh. Poate-i strangeti pe ai vostri la masa de duminica si va sfatuiti in privinta unor chestiuni familiale de care ar trebui sa va ocupati cu totii, sa-mpartiti sarcinile.

Publicitate

FECIOARA

E posibil sa va iasa-n cale cineva care o sa se apropie din ce in ce de voi si o sa simtiti o chimie vibranta. Se poate sa va alaturati si voi unui grup ca sa plecati pentru cateva ore intr-o excursie ca sa mai schimbati si aerul si peisajul, macar azi.

BALANTA

Citeste si articolul :   Vesti bune de la Neti Sandu. Horoscop 8 iunie 2020

O sa-i chemati pe niste prieteni pe la voi si o sa va faceti planuri de vacanta, poate plecati pentru cateva zile pe undeva sa va distrati. Apar oamenii care vor sa colaborati si in plan profesional si personal si o sa va impletiti interesele si-o sa castigati bani si faima.

SCORPION

Se poate sa reluati o indeltnicire care sa va destinda si o sa aveti cu ce sa va umpleti timpul liber. Poate-acum reusiti s-ajungeti la prietenii care v-asteapta de o buna bucata de vreme si o sa reinnodati o relatie care va poate face fericiti

SAGETATOR

Poate v-apucati de un sport, ca sa va dezmortiti, sa scapati de stres si de alte apasari. E cineva care-o sa va abordeze fara menajamente, cu indrazneala, pentru ca va place si spera sa va convinga s-aveti o relatie, pentru ca exista atractie, ca punct de plecare.

Citeste mai multe pe Stirileprotv

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.