Emily Burghelea, prima declaratie despre “reintoarcerea” la Acces Direct. Ce s-a intamplat la Antena 1

Emily Burghelea a facut primele declaratii dupa ce a mers la sediul Antenei 1 de la care si-a dat demisia cu surle si trambite.

„Am primit o rafala de intrebari legate de “reintoarcerea” mea la Acces Direct dupa ce a aparut in presa un material cu mai multe poze facute de paparazzi la sediul televiziunii.

Am fost sa imi recuperez hainele ramase acolo. M-am dus singura. Nu am vrut sa va iau cu mine pe stories… Fiecare postare ma poate costa scump in instanta dar acum daca tot s-a creat acest subiect o sa va povestesc. Nu am anuntat pe nimeni de acolo ca merg. Le-am facut o surpriza.

Unele persoane mi-au zambit, altele s-au uitau urat. Am vorbit cu cativa oameni care mi-au ramas dragi, dar am plecat repede. A fost ca un dus cu apa rece. As vrea sa ma intelegeti, dragalasilor!

Nu vreau sa mai discut despre acest subiect… Instanta o sa dea verdictul final. Eu am toate probele necesare care dovedesc si ca Veronica a fost batuta si ca cei de acolo vor sa ascunda asta.

Citeste si articolul :   Vulpita, prima declaratie dupa ce a fost sedusa si pacalita de doi barbati: "Nu stiu ce a fost..."

Daca trebuie sa platesc ca NU am vrut sa ascund, cum am mai spus, o sa platesc. Nu am o armata de avocati de partea mea…dar am dreptatea.

In mai putine cuvinte, ei imi cer mie despagubiri pentru ca “le-am patat” imaginea… Ce lume!!! Incerc sa nu ma gandesc la asta.

Am plecat la mare. Va tin la curent. Much love, Emily!”, a spus fosta asistenta de la Acces Direct.

Autor