Mihai Mitoseru, operat de urgenta.

Mihai Mitoseru a mers pentru un control la spital, dar a fost trimis urgent la operatie.

Vedeta de la Kanal D a mers impreuna cu Adriana Bahmuteanu, la un control. Cand au ajuns la spitalul privat unde era programat, medicul i-a spus ca trebuie sa se opereze urgent.

”Tu puteai sa mori oricand”, i-a zis medicul lui Mitoseru. Acum 5 ani, vedeta mai suferit o operatie de varice, iar una din vene nu a fost inchisa bine.

Mihai MItoseru a fost operat! In cateva minunte, Mitoseru a fost dus in sala de operatii, acesta aflandu-se in acest moment in plina interventiechirurgicala.

Publicitate

”Am venit aici, la Tulkarem, la prietenii mei, si am vrut sa-mi fac un control ca am tot avut probleme cu varicele. E ereditar, tata a avut varcie toata viata lui si s-a transferat si la mine.

Am vrut sa-mi fac un control, ca am mai avut o peratie acum vreo 5 ani iar vena nu a fost inchisa si am vrut sa vad ce se intampla acolo. Si la un simplu control mi s-a spus: ”pai, tu puteai sa mori orcand, ai si niste chegulete mici pe acolo”. Iar eu am fost cu avionul, in Thailanda… A zis doctorul: ”Da, ai avut noroc”. Si eu l-am intrebat ce fac? Iar el mi-a zis ca ma operez. Acum!

Citeste si articolul :   Florin Calinescu, dezvaluiri cutremuratoare din viata sa

Fac eu haz de necaz, dar sunt cam fricos de felul meu, nu sunt rosu doar de la insolatie, e si de la frica. E o operatie destul de simpla, in sensul ca mi se va face o anestezie locala si ma inteapa putin pe acolo.

Mi-am zis ca mai bine fac operatia acum decat sa mor, indiferent cat de fricos sunt”, a declarat Mihai Mitoseru pentru wowbiz

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.