E doliu in PSD: S-a strins de COVID-19

Doliu in PSD. A decedat Neculai Stratulat, membru al Partidului Social Democrat. Barbatul avea 71 de ani si era primarul localitatii Baluseni din 2008.  Stratulat se afla la al treilea mandat.

Primarul comunei Baluseni, Neculai Stratulat, a fost diagnosticat cu noul coronavirus si a decedat, miercuri, in Institutul de Pneumoftiziologie din Bucuresti.

Confirmarea decesului a fost facuta de directorul Directiei de Sanatate Publica Botosani, Monica Adascalitei.

Potrivit Monicai Adascalitei, primarul localitatii Baluseni a fost transferat in urma cu aproximativ doua saptamani la spitalul din Bucuresti, ca urmare a altor probleme de sanatate de care suferea.

Publicitate

Neculai Stratulat a fost directorul sucursalei din Botosani a fostei Banci Agricole, inainte de a fi primar.

Stire in curs de actualizare.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.