77 de romani au revenit din Regatul Tarilor de Jos

77 de cetateni romani au revenit din Regatul Tarilor de Jos, in urma demersurilor comune ale mai multor ministere.

„In continuarea demersurilor intreprinse pentru facilitarea revenirii in tara a cetatenilor romani aflati in strainatate si care au fost afectati de masurile de restrangere a transportului aerian adoptate in contextul gestionarii pandemiei de COVID-19, Ministerul Afacerilor Externe informeaza ca, in cursul zilei de 26 iunie, au revenit in tara 77 de cetateni romani din Regatul Tarilor de Jos, ca urmare a demersurilor comune ale Ministerului Afacerilor Externe, ale Ministerului Transporturilor, Infrastructurii si Comunicatiilor si ale Ministerului Afacerilor Interne”, transmite MAE.

Printre cetatenii romani care au revenit in tara se regasesc oameni care erau in imposibilitatea de a-si prelungi sederea pe teritoriul Regatului Tarilor de Jos, precum si un caz medical.

Repatrierea a fost asigurata cu o cursa aeriana speciala operata de compania Tarom, pe ruta Bucuresti-Amsterdam-Bucuresti.

Publicitate

Demersurile autoritatilor romane au permis si revenirea unor cetateni straini rezidenti in Romania, respectiv doi cetateni americani, un cetatean italian, un cetatean olandez si un cetatean britanic.”, se precizeaza in comunicatul Ministerului Afacerilor de Externe.

Citeste si articolul :   Doar 230 de cazuri noi de COVID-19 in ultimele 24 de ore

Ministerul Afacerilor Externe mentioneaza importanta verificarii cu atentie, inaintea oricaror deplasari, a informatiilor postate pe site-ul propriu privind sfaturile si alertele de calatorie, precum si a informatiilor de interes publicate pe paginile de internet ale misiunilor diplomatice si ale oficiilor consulare ale Romaniei in strainatate.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.