Tarom reia zborurile incepand cu 2 mai. Amsterdam si Paris printre primele destinatii

Compania nationala de stat Tarom reia zborurile incepand cu 2 mai. Prima destinatie spre care se va putea zbura este Amsterdam, iar in urmatoarele zile vor fi zboruri si spre Atena, Paris si Frankfurt.

Daca in zilele de 2 si 4 mai compania va opera un zbor spre Amsterdam, respectiv Atena, in data de 6 mai vor putea fi facute calatorii spre Paris, Frankfurt, Amsterdam.

Zborurile se inmultumesc ulterior, pe 8 mai, cand pot fi rezervate bilete si spre Munchen.

Adina Valean, comisarul european pentru transporturi a afirmat ca sunt necesare niste masuri de distantare sociala pentru a relua zborurile, insa nu au fost inca alcatuite.

Publicitate

Guvernul a aprobat in sedinta de Guvern de joi seara, acordarea unui credit de salvare pentru companiile aeriene romanesti Blue Air si Tarom. Acestea au solicitat anterior o suma de 130 de milioane de euro pentru a trece cu bine peste criza coronavirusului.

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.

Comentariile sunt închise.