Printul Harry face pasi spre independenta financiara

Printul Harry face pasi spre independenta financiara. Ducii de Sussex au semnat un contract cu agentia care ii reprezinta pe sotii Obama si Clinton.

Viata printului Harry a luat o turnura diferita dupa ce a decis sa se distanteze de familia regala britanica si sa devina independent financiar.

Printul si sotia sa, ducesa Meghan, ar putea castiga milioane de dolari din discursuri, dupa ce au semnat un contract cu o agentie care ii reprezinta, printre altii, pe sotii Obama, Clinton, surorile Serena si Venus Williams si vedeta TV Oprah Winfrey.

Ducii de Sussex vor sustine discursuri pentru diverse organizatii, pe teme precum egalitatea de rasa, gen, problemele de mediu si sanatatea mintala.

Publicitate

Potrivit unor surse, fostul presedinte american Barack Obama a castigat aproape 400,000 de dolari pentru un discurs sustinut in 2017. Iar sotii Hillary si Bill Cinton ar fi castigat 25 de milioane de dolari din discursuri in 2015. Acesta este primul contract incheiat de ducii de Sussex dupa ce, in urma cu cateva luni, au renuntat la statutul de membri seniori activi ai familiei regale a Marii Britanii. Intre timp, ei s-au mutat in Los Angeles.

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.

Comentariile sunt închise.