Subiecte Matematica Bacalaureat 2020.

Astazi, 24 iunie, elevii de clasa a XII-a sustin a doua proba a examenului de Bacalaureat, cea la matematica, potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educatiei Nationale.

Au aparut primele subiecte

Elevii au avut de rezolvat trei subiecte, timpul de lucru fiind de trei ore. Toate subiectele sunt obligatorii. Se acorda 10 puncte din oficiu.

Subiectele pe care elevii de la Filiera Tehnologica le-au primit la proba de matematica.

Publicitate

imagine subiecte matematica

Informare privind desfasurarea primei probe scrise din cadrul examenului de Bacalaureat (sesiunea iunie – iulie 2020)

Calendar probe, potrivit edu.ro:

miercuri, 24 iunie – proba obligatorie a profilului

joi, 25 iunie – proba la alegere a profilului si a specializarii

Reamintim faptul ca pentru a fi declarat promovat, un absolvent de liceu trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii, cumulativ:

recunoasterea/echivalarea tuturor probelor de evaluare a competentelor lingvistice si digitale;
sustinerea tuturor probelor scrise si obtinerea notei 5 (cel putin) la fiecare dintre acestea;
obtinerea mediei 6 (cel putin) la probele scrise.

Primele rezultate vor fi afisate marti, 30 iunie, pana in ora 12.00. In conformitate cu prevederile art. 5 si ale art. 6 din Regulamentul UE 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protectia datelor – RGPD), precum si cu solicitarea Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal, Ministerul Educatiei si Cercetarii va publica rezultatele elevilor obtinute in urma sustinerii examenelor nationale prin anonimizarea numelui si a prenumelui.

Contestatiile pot fi depuse atat in format fizic, cat si electronic, in zilele de 30 iunie, in intervalul orar 16:00 – 19:00 si pe data de 1 iulie, in intervalul orar 8:00 – 12:00.

In acest caz, candidatii completeaza, semneaza si depun/transmit electronic si o declaratie-tip in care se mentioneaza faptul ca au luat cunostinta ca nota acordata ca urmare a solutionarii contestatiei poate modifica, dupa caz, nota initiala, prin crestere sau descrestere. Pentru candidatii minori, declaratia-tip este semnata si de catre parintii/reprezentantii legali ai acestora

Citeste si articolul :   Cutremur mediu in Romania, in aceasta dimineata. Unde s-a produs si ce magnitudine a avut

Rezultatele finale vor fi anuntate duminica, 5 iulie.

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.

Comentariile sunt închise.