Horoscop Neti Sandu, 22 iunie 2020. Taurii si Racii primesc ajutor financiar

Horoscop cu Neti Sandu. Afla ce ti-au pregatit astrele pentru prima zi din saptamana.

HOROSCOP 22 IUNIE 2020 BERBEC

Poate faceti o rezervare la munte, la mare, le puteti si combina, si sa va luati o portie de respiro in curand. O sa va consultati cu ai vostri sa se vada pe ce vreti sa cheltuiti o parte din economii – c-aveti de cumparat cate ceva pentru casa si trebuie hotarat ce anume.

HOROSCOP 22 IUNIE 2020 TAUR

Publicitate

Inca mai aveti sanse sa recuperati niste bani care provin din colaborari si alte surse colaterale. Poate aveti de incheiat o situatie scolara si sa mergeti mai departe sa alegeti o sectiune, niste optionale, ceva care sa vi se potriveasca.

HOROSCOP 22 IUNIE 2020 GEMENI

O sa semnati acele acte care stau de mult pe masa unor autoritati si o sa faceti progrese, va luati casa, serviciu, va duceti la o scoala. Se poate s-aveti de platit o rata si sa va chivernisiti banii sa v-ajunga si pentru restul cheltuielilor, deloc putine in perioada asta – e de reglat partea asta, financiara.

HOROSCOP 22 IUNIE 2020 RAC

Se poate sa primiti acei bani pentru care ati facut demersuri si o sa va faceti planuri cu ei – sa faceti niste achizitii. Se poate sa-ncepeti proiecte noi, pe unele le-oti fi arvunit la inceputul anului, dar a venit pandemia si-a blocat orice initiativa – acum ii dati drumul.

Citeste si articolul :   Vine clipa fericirii pentru 3 zodii. Destinul le intoarce binele facut. Horoscop 4 august, cu Neti Sandu

HOROSCOP 22 IUNIE 2020 LEU

O sa fie mai mult de munca, dar vin satisfactiile, banii, o sa treceti la nivelul urmator – cu gradatie, dupa-atat treaba. O sa puteti rezolva niste probleme de sanatate, dar se poate sa va duceti si la banca, sa va interesati de rata, dobanda, depozite si alte produse bancare, sa va faceti o idee.

HOROSCOP 22 IUNIE 2020 FECIOARA

O sa va dati intalnire cu niste colaboratori sa vedeti in ce conditii ati putea reincepe proiectul care v-a adus beneficii. Se pare c-o sa le puteti cere sefilor banii pe care vi i-au promis mai demult si ca sa fiti si mai siguri sa le faceti un apropo, le dati email, telefon.

HOROSCOP 22 IUNIE 2020 BALANTA

V-asteapta cineva sa va duceti, fie cu treaba, fie intr-o vacanta pe undeva prin lume si o sa gasiti voi o solutie. O sa primiti o confirmare, poate vi se aproba niste cereri si o sa va puteti cumpara o casa, ori cu banii de la banca sa va luati o masina sau sa plecati in concediu.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 16 aprilie 2021. Gemenii obtin profit si venituri neasteptate

HOROSCOP 22 IUNIE 2020 SCORPION

Poate alegeti o varianta de studiu care sa fie convenabila, s-aveti bani de taxe, dar in primul rand sa va placa materiile. O sa stiti ce-ati facut la un examen, vin rezultatele si o sa va puteti relaxa, sa va ganditi incotro sa plecati in vacanta, sa va refaceti dup-atata invatat.

HOROSCOP 22 IUNIE 2020 SAGETATOR

Aveti niste facturi, taxe, de achitat si sa mai primiti un rest de bani – verificati contul sa vedeti daca a intrat. Se poate sa semnati un contract despre care ati vorbit prin iarna si sa dati drumul, sa puneti in practica ideea, sa faceti rost de bani.

HOROSCOP 22 IUNIE 2020 CAPRICORN

Cineva cu care va puteti si casatori vine la voi sa afle cam in ce ape va scaldati si sa va ceara sa-l includeti in planul vostru de viata. Poate-aveti de dat vreo proba practica, sa faceti dovada unor aptitudini tehnice si sa va angajati undeva, sa castigati bani.

HOROSCOP 22 IUNIE 2020 VARSATOR

Or sa vi se plateasca orele suplimentare si sa va mai echilibrati si voi cu banii, sa va puteti misca. Au ramas niste lucruri de corectat, la serviciu, se poate sa vi se returneze niste acte pe care sa le redactati corect, de data asta, sa puteti primi aprobari.

Citeste si articolul :   Horoscop cu Neti Sandu. Surprize neasteptate pentru 3 zodii

HOROSCOP 22 IUNIE 2020 PESTI

Se poate sa apara un copilas in familia voastra, iar in cazul unora dintre voi sa castigati custodia unui copil. Relatia sentimentala se reanima brusc si o sa va faceti planuri de casatorie, macar pentru anul viitor, daca acum o sa va fie greu sa invitati prieteni, rude.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.