Decizia magistratilor in cazul romanului care si-a pierdut copiii si parintii in accidentul din Italia

Romanul de 30 de ani, soferul, care si-a pierdut doi copii si parintii in accidentul produs, pe data de 5 iunie, in Italia, are permisiunea de a veni in Romania, pentru a-si inmormanta familia.

Conform corrierediarezzo.corr.it, judecatorii de la Tribunalul din Florenta au decis ca nu mai exista niciun pericol ca soferul roman sa fuga, astfel ca i s-a revocat decizia de arest la domiciliu.

Emil Ciurar a venit in Romania, la inceputul saptamanii, unde si-a inmormantat copiii si parintii , dupa care s-a intors in Italia, la Napoli, insotit de un membru din familie.

Avocatul soferului a anuntat ca judecatorii au aprobat cererea de revocare a arestului la domiciliu, el urmand sa fie judecat in libertate. Romanul a sustinut, in fata judecatorilor, sa nu se va sustrage urmaririi penale.

Acum, Emil este liber sa stea in Italia sau sa se intoarca in Romania, potrivit sursei citate.

Romanul si-a pierdut familia intr-un accident in Italia

Tanarul se afla la volanul autoturismului implicat intr-un grav accident, pe A1 din Italia, in care si-au pierdut viata doi dintre copiii lui, dar si parintii. Soferul conducea de 30 de ore in momentul accidentului si a recunoscut in fata anchetatorilor ca a inchis ochii pret de cateva secunde chiar inainte de accident.

Citeste si articolul :   Klaus Iohannis, anuntul momentului despre noi restrictii. Ce se va intampla de Paste

“Nu mai puteam sa-mi tin ochii deschisi, eram mort de oboseala”, ar fi spus Emil Ciurar.

Potrivit anchetatorilor, un alt sofer a povestit ca a vazut masina romanului circuland in zig-zag cu cativa kilometri inainte de locul unde s-a produs tragedia.

Doi copii si doi adulti au decedat

Accidentul a avut loc pe autostrada A1, intre Arezzo si Monte San Savino. In masina se aflau cei opt romani – patru copii, insotiti de parinti si de bunicii din partea tatalui. O fetita de 2 ani si un baiat de 10 ani, dar si bunicii lor, au murit in accident.

Atat sotia si al treilea copil, cat si fratele lui sunt la spital. Femeia este in stare grava, potrivit presei italiene.

Autor