Mirela Vaida, prima reactie dupa destainuirile lui Emily Burghelea

Mirela Vaida a reactionat dupa ce asistenta sa a demisionat. Emily Burghelea spune ca Vulpita a fost si este agresata de Viorel, iar itreaga echipa nu face nimic. Tanara nu a mai rezistat si si-a dat demisia, asa cum reiese din postarea asistentei de pa Istagram

Mirela Vaida, prima reactie dupa destainuirile lui Emily Burghelea

Dupa ce asistenta a facut dezvaluiri uluitoare pe Instagram, fanii au reactionat dur la adresa Mirelei Vaida.

„Si pentru ca Emily te-a demascat si te’a dat de gol ca stiai de abuzurile lui Viorel, a platit cu postul ei! Dar tu ramai acolo, cum altfel, la cat de corecta esti!! Tu trebuia sa fii prima data afara!”, a scris o internauta la o fotografie a Mirelei Vaida.

Prezentatoarea emisiunii a dat un raspuns scurt dar la obiect.

„Veti afla maine adevaratul motiv pentru care Emily a fost data afara!!”, a fost raspunsul dat Mirela Vaida la comentariu.

Internautii au reactionat si mai dur dupa acest raspuns:

Citeste si articolul :   O vezi in fiecare zi la TV, dar nu stiai asta despre ea! “Coana Chiva” lupta cu o boala nemiloasa: „Ma simt foarte rau"

„de ce??? Ca s-a bagat unde nu ii fierbe oala nu? Ati saturat cu vulpita si viorel. Va bateti joc de ei si taranul ala incult isi bate joc de veronica si o agreseaza si voi de dragul emisiunii va faceti ca ploua.Rusine sa va fie!”, „adevaratul motiv cica! O faci si mincinoasa acum pe biata fata care a spus adevarul”, „Mirela trebuia data afara nu Emily!Se vede ca e totul regizat joaca teatru!Are pile bune!Emisiunea e o porcarie! Terminati odata e cazul!”, au mai scris fanii.

Autor