Mirela Vaida, prima declaratie despre asistenta Emily Burghelea: “A incalcat niste reguli foarte grave”

Emily Burghelea, asistenta de la „Acces Direct” si-a dat demisia chiar in timpul emisiunii. Gestul sau a lut prin surprindere pe toata lume. Motivul invocat de Emily Burghelea este ca nu mai poate sa ascunda adevarul despre situatia dintre Vulpita si Viorel. Tot ea a mai spus ca postul de televiziune ascunde drama traita de Veronica alaturi de Viorel.

Mirela Vaida primele declaratii

Mirela Vaida a trebuit sa tina si locul lui Emily.

„Mi-e dor de ea, fata nebuna, ce sa-i ceri? La tinerete faci prostii. Trebuie sa fac treaba ei pana voi avea alta asistenta. Cel mai probabil si maine tot eu voi anunta. O sa va spun mai tarziu si unde a plecat.”, a spus Mirela Vaida in direct.

Publicitate

„Am tinut foarte mult la aceasta fata. Mi-a fost ca o fiica. O iubesc in continuare. La 21 de ani mai faci si prostii. (…) Va spun eu de ce (n.r. si-a dat demisia). Emily a facut ceva ce nu trebuia sa faca niciodata. A incalcat niste reguli foarte grave. Ea a facut un gest necugetat si cand si-a dat seama de treaba asta, a facut o sceneta.”, a mai declarat Vaida.

Citeste si articolul :   Medic roman: "Ne vom trezi, intr-o zi. Putine lucruri sunt previzibile pe lumea asta, dar ca ne vom trezi e cert."

Emily Burghelea face acuzatii grave la adresa postului de televiziune

„Mirela, tu stii ca Viorel o agreseaza pe Veronica si noi trebuie sa ne facem ca ploua? Eu nu pot sa trec peste chestia asta. Chiar nu pot sa trec. A plans la mine inainte de emisiune. Eu nu pot…

Chiar nu pot, Mirela, pentru ca stiu cum e cu chestia. Imi este foarte mila de ea, vreau sa o iau la mine acasa, sa stea la mine”, a mentionat Emily la finalul emisiunii.

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.

Comentariile sunt închise.